ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

EgyptAir: Και τα UFO στις θεωρίες συνωμοσίας για την αεροπορική τραγωδία

Τούρκοι πιλότοι «είδαν» να πετάει άγνωστο αντικείμενο με «πράσινα φώτα» μία ώρα πριν τη συντριβή του αιγυπτιακού Airbus

Τρομοκρατία, βλάβη, ανθρώπινο λάθος ή… εξωγήινοι; Ποια είναι τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας που συγκλόνισε την Αίγυπτο; Παρότι το επικρατέστερο «σενάριο» σχετικά με την εξαφάνιση από τα ραντάρ και συντριβή του αεροσκάφους της EgyptAir με τους 66 επιβαίνοντες, θεωρείται η τρομοκρατική επίθεση, ένα… διαφορετικό ενδεχόμενο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με κυβερνήτες της Turkish Airlines μία ώρα πριν χαθεί το στίγμα του αιγυπτιακού Αirbus και ενώ εκτελούσαν πτήση από την Αλικαρνασσό προς την Κωνσταντινούπολη είδαν να πετάει «άγνωστο αντικείμενο με πράσινα φώτα».

Το… ύποπτο αντικείμενο τους προκάλεσε τόσο μεγάλη έκπληξη που ανέφεραν το περιστατικό στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

«Είδαμε ένα άγνωστο αντικείμενο με πράσινα φώτα να περνάει σε ύψος 2.000-3.000 ποδών πάνω από εμάς. Ξαφνικά εξαφανίστηκε. Υποθέτουμε ότι ήταν UFO», δήλωσαν οι δύο κυβερνήτες στον πύργο ελέγχου.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, τα πράσινα φώτα εντοπίστηκαν ενώ το τουρκικό αεροσκάφος βρισκόταν σε ύψος 17.000 ποδών γύρω στις 23.30 (τοπική ώρα), λίγη ώρα πριν χαθεί το στίγμα του αεροπλάνου της EgyptAir.

Εντούτοις, η γενική διεύθυνση της αρχής κρατικών αερολιμένων δήλωσε πως δεν εντοπίστηκε καμία εικόνα στα ραντάρ τους που να επιβεβαιώνει όσα υποστήριξαν οι Τούρκοι κυβερνήτες.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.