ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
Purchase this image at http://www.stocksy.com/84963

Αυτή η έγκυος σκυλίτσα αρνούνταν να γεννήσει τα μικρά της! Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε… [Video]

Αυτό το boxer, ονόματι Java, εγκαταλείφθηκε από τους ιδιοκτήτες της: όταν μετακόμισαν, την παράτησαν στην πίσω αυλή του παλιού τους σπιτιού για να τα βγάλει πέρα μόνη της. Το κακόμοιρο σκυλί όχι μόνο ήταν τρομαγμένο και πέθαινε της πείνας, αλλά ήταν επίσης και έγκυος και μάλιστα στις μέρες της…

Η ίδια ήταν μόλις 2 χρονών και δεν ένιωθε έτοιμη να φέρει τα μωρά της στον κόσμο όσο ζούσε σε τόσο άθλιες συνθήκες. Φοβόταν περισσότερο για τη ζωή τους παρά για τη δική της! Οι μέρες περνούσαν και η Java περίμενε ένα θαύμα, μη μπορώντας να αντέξει άλλο. Και το θαύμα συνέβη!

Την βρήκε η Karen από την οργάνωση LostPetFoundPet.org.

«Δεν είχα χρόνο να περιμένω τη φιλοζωική οπότε τη μετέφερα αμέσως στο κοντινότερο κτηνιατρείο. Ας είναι καλά οι άνθρωποι γιατί παρόλο που είχαν κλείσει ήρθαν αμέσως μόλις τους κάλεσα.»

Λίγες ώρες αργότερα και αφότου η Java ηρέμησε και βεβαιώθηκε πως είναι ασφαλής και δε θα την πετάξουν στο δρόμο, γέννησε το πρώτο της κουταβάκι! Ακολούθησαν και τα άλλα 8, χωρίς η καημένη να κλάψει ούτε μία φορά…

Η Java και η οικογένεια της υιοθετήθηκαν από οικογένειες που θα τους φροντίζουν και θα ζήσουν πολλά και ευτυχισμένα χρόνια.

Fanpage.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.