ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Είναι τελικά έγκυος για δεύτερη φορά η Πέγκυ Ζήνα;

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας έχουν κοινή συνισταμένη στη ζωή και στην επαγγελματική τους πορεία και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Ηλέκτρα, που είναι το κέντρο του κόσμου τους!

Τις τελευταίες εβδομάδες πολλή συζήτηση γίνεται για το αν η Πέγκυ Ζήνα – που έχει μεγάλη αδυναμία στην τετράχρονη κόρη της Ηλέκτρα, είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Πώς απαντάει η τραγουδίστρια στις φήμες σχετικά με την εγκυμοσύνη της;

«Όχι, δεν είμαι έγκυος. Με χαρά θα δεχόμουν ένα παιδάκι αν μου το έστελνε ο Θεός. Καλοδεχούμενο, αλλά δεν είμαι στη φάση να το προσπαθήσω. Δεν ανήκω σε εκείνους που λένε πως πρέπει οπωσδήποτε να κάνω δεύτερο παιδάκι για να έχει παρέα το πρώτο. Ίσως γιατί είμαι κι εγώ μοναχοπαίδι και έχω επιλέξει τα αδέλφια μου στη ζωή.

Τους φίλους που επιλέγεις τους θεωρώ πολλές φορές πιο πολύτιμους από τα αδέλφια. Είμαι απόλυτα καλυμμένη συναισθηματικά. Περίμενα να ζήσω το θαύμα της μητρότητας, έλεγα πάντα πως ήθελα να γίνω μητέρα. Πραγματικά, νιώθω ευλογημένη η Ηλέκτρα μου ήρθε την καλύτερη στιγμή. Το έζησα ολοκληρωτικά το θαύμα της μητρότητας και χάρηκα πολύ και το μωράκι μου τους πρώτους μήνες» δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα σε συνέντευξή της στη Real!

tff.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.