ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Έφυγε για πάντα ο Τάκης Αντωνιάδης – Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του φίλου του Πασχάλη

Έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (24/4) σε ηλικία 69 ετών…

Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης και συγχρόνως μια από τις πιο σεμνές παρουσίες που πέρασαν από το ελληνικό τραγούδι, ο Τάκης Αντωνιάδης, δεν είναι πια κοντά μας…

Ξεκίνησε τη πορεία του στο χώρο, τη δεκαετία του 60, ως τραγουδιστής των The Sounds («Το έτος 2525», «Απόψε σε θέλω», «Το Μάθημα», «Το έτος 2525» κ.α

11100864_810734172315833_1247497850569124217_n

(ΠΩΛΙΝΑ,ΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ,ΠΑΣΧΑΛΗΣ,ΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΡΘΑ ΖΙΩΓΑ 24/08/1989 ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΣΤΟ ON THE ROCKS)

Ο γνωστός σε όλους καλλιτέχνης Πασχάλης Αρβανιτίδης έγραψε για τον φίλο του:

“Έφυγε για πάντα Ο ΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ.

Αγαπημένε και άξιε Συνάδελφε και Φίλε.
Θα μας λείψεις απο το καλλιτεχνικό καλαντάρι που για σχεδόν 50 χρόνια έδινες το παρόν σου με την χαρακτηριστική σου φωνή και ερμηνεία. Καθαρό λαρύγγι!!! Δυνατό και καλόηχο!!! Με εξαιρετική άρθρωση και άψογη προφορά στα Ελληνικά και στα ”ξένα” τραγούδια,(αγγλικά,γαλλικά,ιταλικά,λατινοαμερικάνικα),με εκπληκτική ευχέρεια ερμηνείας, σε όποιο είδος τραγουδιού,μοντέρνο,λαϊκό,δημοτικό-νησιώτικο,λατινο-σπανιόλικο και ό,τι άλλο τραγούδούσες το ”έσκιζες” ρε αδερφέ…!!! Εγώ σε έλεγα ”Πολυεργαλείο”.
Συνεργαστήκαμε πολλές σαιζόν με αγάπη και ΠΟΛΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Αξέχαστο σε χιλιάδες φίλους μας το τριπλό cd. ”PARTY ON THE ROCKS” (χρυσό κ πλατινιένο).
Η Δισκογραφία και οι επιτυχίες σου θα μείνουν παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές,”ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ”, ”ΤΑ 7 ΚΟΡΙΤΣΙΑ” και πολλά άλλα που αφήνεις μαζί και με το συγκρότημά σου τους SOUNDS.
Αγαπημένε συνάδελφε Τάκη, πέρα απο καλός καλλιτέχνης ήσουν και πολύ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ που λέμε στο συνάφι μας.Σαν συνδικαλιστής έδινες μαζί μας τις μάχες για τα δίκαια του κλάδου μας και οι θέσεις-απόψεις σου πάντα σωστές και συνετές.
ΤΑΚΗ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ.
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ”.

allaksogolies.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.