ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Θρήνος: Έφυγε από την ζωή Ελληνίδα δημοσιογράφος – Άφησε ορφανή την 16χρονη κόρη της [photo]

Η αγαπημένη συνάδελφος, αντιπρόεδρος του Επικουρικού Ταμείου της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, Μαρούλα Κορκοντζέλου, έφυγε προχθές το βράδυ από κοντά μας. που τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλευόταν.

Η Μαρούλα Κορκοντζέλου γεννήθηκε πριν από 59 χρόνια στη Λάρισα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Βόλο και κατόπιν εισήχθη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου και αποφοίτησε από το Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής.

Από το 1983 έως και το 2003 που συνταξιοδοτήθηκε εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς του Βόλου. Ήταν παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα μηχανικό Δήμο (Μάκη) Μαντζιάρη ενώ κόρη της Αμαλία 16 ετών είναι μαθήτρια της 2ας Λυκείου.

Διατέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επικουρικού Ταμείου της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και αντιπρόεδρος μέχρι πρότινος. Παράλληλα ανέπτυξε πλούσια δράση ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βόλου, ενώ είχε διατελέσει και σε άλλες θέσεις του εν λόγω Δ.Σ.. Σκοπός και αποστολή της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βόλου είναι η παροχή κάθε βοηθείας προς το Ίδρυμα «Ορφανοτροφείο Βόλου».

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 στις 11.00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Βόλο, ενώ η σορός της θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 10.30 το πρωί.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.