ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ευχές από εσάς για Καλή Ανάσταση

eyxes nodekartes-pasxalinesimage002pasxa2015ΚΑΡΤΑ ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ (1)-page-001

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ

Η ελληνική Λαμπρή, με το δικό της ξεχωριστό νόημα και χρώμα, ως γιορτή της αγάπης και της ειρήνης αποτελεί κορυφαία εκδήλωση της Χριστιανοσύνης, που δημιουργεί αισθήματα πληρότητας, χαράς και αγαλλίασης στις καρδιές όλων μας.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και δοκιμάζεται ένα μεγάλο μέρος των συνανθρώπων μας και η χώρα μας από την οικονομική κρίση, το μήνυμα του Θεανθρώπου σηματοδοτεί μια νέα προσδοκία ελπίδας και λύτρωσης.

Γι’ αυτό και παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ αποτελώντας αφορμή και προσκλητήριο για εκδηλώσεις μεγαλοψυχίας και ευαισθησίας, ανθρωπιάς και αλτρουισμού, ένα μήνυμα συνεισφοράς και αλληλεγγύης προς όλους.

Αυτό το ελπιδοφόρο και διαχρονικό μήνυμα μας οπλίζει με δύναμη και πίστη για τους προσωπικούς και συλλογικούς μας αγώνες, ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις σημαντικές προκλήσεις που διανοίγονται μπροστά μας, αλλά και να συνδράμουμε όσο το δυνατό πιο ουσιαστικά τους αδύναμους συμπολίτες μας.

Εύχομαι ολόψυχα το ανέσπερο φως της Αναστάσεως τούτες τις άγιες μέρες της κατάνυξης και της εσωτερικότητας, να μεταγγίσει στις ψυχές μας το ρίγος της θερμής πίστης των άγιων αυτών ημερών, να ζεστάνει και να πλημμυρίσει τις καρδιές των συμπολιτών μας και των απανταχού της γης συμπατριωτών μας με αγάπη, χαρά, υγεία και κάθε ατομική και οικογενειακή ευτυχία.

 

Με τις θερμότερες ευχές μου

προς όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες Δωδεκανήσιους!

 

Καλή Ανάσταση!

 

Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας.

 

Καλό Πάσχα!

Ιωάννης Παππάς

Karta

allaksogolies.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.