ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Έφτιαξε πλαστή διαθήκη για να πάρει το πατρικό της !

Επινόησε την ύπαρξη πλαστής διαθήκης του πατέρα της για να πάρει το πατρικό σπίτι στο όνομά της. Εν συνεχεία εγκατέλειψε τη χήρα μητέρα της σε ένα παλιό σπίτι στο οποίο μάλιστα η ηλικιωμένη καλείται να πληρώνει ενοίκιο!

Η υπόθεση, ωστόσο, αναμένεται να εξεταστεί στις δικαστικές αίθουσες έπειτα από παρέμβαση του αδελφού της καταγγελλόμενης ο οποίος όταν ανακάλυψε τις εξελίξεις έγινε έξω φρενών!

Η υπόθεση αφορά σε οικογένεια από περιοχή που βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα.

Σύμφωνα με το dete.gr, όταν απεβίωσε ο πατέρας τους παρουσιάστηκε μια διαθήκη βάσει της οποίας το πατρικό τους σπίτι περνούσε ως περιουσιακό στοιχείο στην αδελφή του.

Μάλιστα αυτό γινόταν με αντάλλαγμα εκείνη να αναλάμβανε την φροντίδα της χήρας μητέρας της η οποία έχει φθάσει στην ηλικία των 90 ετών και έχει απόλυτη ανάγκη από τη στήριξη των δύο παιδιών της, ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Έτσι μετά το άνοιγμα της διαθήκης, η κόρη πήρε στο σπίτι της τη μητέρα της. Όμως μετά από έναν περίπου μήνα προέβαλε λόγους για την υπόλοιπη οικογένειά της καιέπεισε τη μητέρα της να νοικιάσει ένα μικρό φτωχικό σπίτι για να μένει μόνη της και να το πληρώνει (το ενοίκιο) από την μόλις 440 ευρώ σύνταξη που λαμβάνει! Ο γιος βγήκε εκτός εαυτού με την εξέλιξη. Και τότε κάποιος από την οικογένεια του αποκάλυψε πως η διαθήκη ήταν πλαστή μόνο και μόνο για να είναι δυνατή η διαχείριση του πατρικού σπιτιού από την κόρη, με αντάλλαγμα όντως την φροντίδα της μητέρας της. Κάτι που τελικώς δεν συνέβη.

Έτσι ο γιος αποφάσισε να οδηγήσει την υπόθεση στην ελληνική δικαιοσύνη υποβάλλοντας ακόμα και μήνυση εναντίον της ίδιας του της αδελφής.

«Εγώ είμαι άνεργος, ενώ η μητέρα μου ξοδεύει τη μισή της σύνταξη σε φάρμακα και την άλλη μισή στο ενοίκιο. Με αποτέλεσμα να μην έχει ούτε για φαγητό» φαίνεται να δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο γιος στον δικηγόρο του.

Newsbomb.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.