ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Στο εδώλιο οι δράστες που προσπάθησαν να σκοτώσουν αστυνομικό για να αποφύγουν τη σύλληψη!

Όταν κατάλαβαν πως έχουν εγκλωβιστεί έθεσαν σε εφαρμογή το… ”plan B” για να γλιτώσουν…

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω θα καθίσουν στις αρχές Μαρτίου δύο άνδρες ηλικίας 39 και 35 ετών οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος αστυνομικού!

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στη Ρόδο τον Δεκέμβριο του 2011 όταν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών θέλησαν να κάνουν έλεγχο στους δύο άνδρες οι οποίοι θεωρούνταν ύποπτοι για αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Τότε ο 36χρονος βλέποντας ότι είχε εγκλωβιστεί από τους αστυνομικούς, επιχείρησε αναπτύσσοντας ταχύτητα με το αυτοκίνητό του να πατήσει έναν εξ αυτών που προσπαθούσε να τον ακινητοποιήσει.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είχαν ανακοινωθεί από την αστυνομία, το απόγευμα της 29ης Δεκεμβρίου 2011 στην μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, ύστερα από μεθοδική έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών, διαπιστώθηκε συνάντηση των συλληφθέντων για μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης και ελέγχου ο 39χρονος στην προσπάθειά του να διαφύγει επιχείρησε οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο να παρασύρει αστυνομικό της Δίωξης Ναρκωτικών. Σύμφωνα με την τοπική ”Ροδιακή” οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για κατοχή, αγοραπωλησία ναρκωτικών και απόπειρα ανθρωποκτονίας και τους παρέπεμψε στην κα. Ανακρίτρια Ρόδου.

newsit.gr/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.