ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αποκρουστικό βίντεο: Έδεσαν σκύλο στην πλάτη μαινόμενου ταύρου για να τον σκοτώσουν!

Οργή, αλλά και θύελλα αντιδράσεων από φιλοζωικές οργανώσεις, έχει προκαλέσει ένα αποκρουστικό βίντεο από το Περού που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Σε αυτό, αδίστακτοι χωρικοί «τιμωρούν» έναν σκύλο, δένοντάς τον στην πλάτη ενός άγριου ταύρου, λίγο πριν τον ρίξουν στην αρένα για ταυρομαχία!

Οι απεγνωσμένες κραυγές και το γαύγισμα μάλιστα του άτυχου σκύλου επιτείνουν την αίσθηση του αποκρουστικού, καθώς λίγα λεπτά αργότερα, τα δύο ζώα θα πέσουν νεκρά από τα ξίφη του ταυρομάχου…

«Άξιζε να τιμωρηθεί για τη συμπεριφορά του», υποστήριξαν οι απάνθρωποι που καταδίκασαν το ανυπεράσπιστο τετράποδο σε αυτόν το φρικτό θάνατο.

Σημειώνεται, πάντως, ότι το χωριό Chalhuani, κοντά στην πόλη Abancay του Apurimac στο κεντρικό Περού, έχει… παράδοση στην κακοποίηση ζώων, καθώς κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια ενός θρησκευτικού φεστιβάλ, αφιερωμένου στην Κοίμηση της Θεοτόκου («Virgen de la Asuncion»), δένουν έναν σκύλο στην πλάτη ενός ταύρου…

«Διαλέγουμε έναν σκύλο, ο οποίος τους τελευταίους 12 μήνες είναι ανυπάκουος και προκαλεί προβλήματα. Ως κοινότητα θεωρούμε δίκαιη την τιμωρία αυτή», ανέφερε στο τοπικό κανάλι ένας ντόπιος με το όνομα Alfeo.


newsbomb.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.