ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Έδειξε σε έναν φίλο της, τον υπέρηχο του μωρού της – Σοκαρισμένος δεν ήξερε πως να της το πει…

Αυτή η φωτογραφία είναι από έναν υπέρηχο μιας μητέρας που έχει γίνει viral για ένα πολύ ιδιαίτερο λόγο.

Η Κέλυ Λεβάις μοιράστηκε την εικόνα με μια φίλη, που παρατήρησε κάτι που η μητέρα δεν είχε προσέξει. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, φαίνεται σαν ένας άγγελος να δίνει ένα φιλί στο μωρό και να το ευλογεί. Ενώ θα υπάρχουν πάντα σκεπτικιστές, πολλοί πιστεύουν ότι είναι ένα σημάδι ότι το μωρό είχε ένα σημαντικό επισκέπτη.

“Ναι, σίγουρα είχε έναν άγγελο μαζί της, ίσως φοβόταν να έρθει στον κόσμο μας και ο άγγελος ήταν εκεί για να την βοηθήσει και να την καθοδηγήσει – ένα πολύ ξεχωριστό κοριτσάκια, ” κάποιος σχολίασε.

Οι υπέρηχοι μπορούν να αποκαλύψουν διάφορα πράγματα που συμβαίνουν στη μήτρα, ένας άλλος πρόσφατος υπέρηχος έδειξε ένα μωρό να σηκώνει αντίχειρες, ενώ ένα άλλο να κάνει παλαμάκια.

Ανεξαρτήτως τι πιστεύετε, θα συμφωνήσετε ότι η εικόνα είναι μυστηριώδης και όμορφη…

yp1

Όταν η 26χρονη μητέρα Κέλυ έδειξε στη φίλη της έναν υπέρηχο που είχε ληφθεί πριν 2 χρόνια, εκείνη παρατήρησε κάτι παράξενο που δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο.

yp2

“Φαίνεται σαν ένας άγγελος να σκύβει πάνω από το μωρό μου. Είναι τόσο ξεκάθαρο, που κανείς δε πίστευε στα μάτια του όταν το έβλεπε, ” δήλωσε η Κέλυ στη Mirror.

yp3

Η μητέρα πιστεύει ότι έχει νόημα όλο αυτό, καθώς το κοριτσάκι της ήταν ένα θείο δώρο για αυτήν.

“Λένε ότι μοιάζει με κάποιον που σκύβει από πάνω της για την κρατήσει ασφαλή. Είναι ένα τόσο καλό κοριτσάκι, λες και την έχουν ευλογήσει, ” λέει η μητέρα.

yp4

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.