ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Νόμπελ Ηλιθιότητας: Έβαλε αναπτήρα στο ντεπόζιτο και… φαντάζεστε τι έγινε [βίντεο]

Τα νέα ως γνωστόν διαδίδονται με αστραπιαία ταχύτητα. Κι αν τα καλά νέα τα λες εσύ ο ίδιος και τα φωνάζεις στον κόσμο, τα κακά νέα διαδίδονται 10 φορές πιο γρήγορα γιατί είναι περισσότερες οι κουτσομπόλες που θα το ρίξουν στα δημοτικά.

Υπάρχουν φορές που δεν θα έπρεπε να σε κάνουν βούκινο, γιατί έκανες έναν αθώο λάθος, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις δημόσιας ασφάλειας, οπότε οι κουτσομπόλες επιτελούν κοινωνικό έργο.

Εν προκειμένω το ρόλο της κουτσομπόλας ανέλαβε το Youtube και κατ’ επέκταση εμείς, αφού μία Ρωσίδα έκανε αυτό που δεν θα έκανε ούτε 5χρονο. Από πολύ μικρή ηλικία μας μαθαίνουν ότι κινητά και αναπτήρες δεν πρέπει να βρίσκονται σε χρήση όταν είμαστε σε βενζινάδικο. Συνήθως δεν συμβαίνει κάτι, αλλά είναι αυτό που λένε «φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά».

Όταν όμως είσαι μπροστά στο ντεπόζιτο και η βενζίνη ρέει, τότε πρέπει να είσαι πολλά κιλά μπετόν αρμέ στον εγκέφαλο για να ανάψεις τσιγάρο και ακόμα χειρότερα να βάλεις τον αναπτήρα μέσα. Ευτυχώς για εκείνη δεν έγινε κάτι χειρότερο, από μια μικρή φωτιά στην δεξιά πλευρά, που προσπάθησε να τη σβήσει με το χέρι της. Give that woman a cookie!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.