ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Δωρεά Οξύμετρο αξίας 1000€ απ’ τo Myoxygen και τα μέλη του στην παιδιατρική κλινική της Ρόδου

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η υγεία, όπως και άλλοι τομείς, έχουν υποστεί τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και των κρατικών περικοπών. Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου καλούνται συχνά να κάνουν το έργο τους, που σώζει ζωές, μη έχοντας όλα τα υλικά που χρειάζονται. Το τμήμα της Παιδιατρικής είναι ένα τμήμα που μας ευαισθητοποιεί ιδιαίτερα καθώς τα παιδιά είναι τα μόνα που σίγουρα δεν ευθύνονται για την έλλειψη κρατικών κονδυλίων, ενώ ταυτόχρονα δικαιούνται τη μέγιστη φροντίδα από εμάς, τους ενήλικες αυτής της κοινωνίας!

Το MyOxygen, μια ροδίτικη επιχείρηση με ιστορία 14 ετών, διοργανώνει συχνά δράσεις που υπάγονται στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της εταιρείας με στόχο να αφυπνίσει και να βελτιώσει τις συνθήκες στις οποίες βρίσκονται συνάνθρωποί μας από τη Ρόδο.

Νιώθουμε  ιδιαίτερη  χαρά που  σήμερα 31/05/16 μέσα από  τη συμβολή των  μελών μας παραδώσαμε  στην Παιδιατρική  κλινική  όργανο  μέτρησης οξυγόνου (οξύμετρο) Αξίας  1000€!!
Χάρη σε όλα μας τα μέλη  πλέον  με το όργανο αυτό,  οι  παιδίατροι στο  Νοσοκομείο  στης Ρόδου θα μετράνε  τον  κορεσμό του αίματος σε οξυγόνο χωρίς να χρειάζεται  να τρυπάνε  συχνά τα μωράκια κάνοντάς τους αιματολογικές εξετάσεις!!

Ευχαριστούμε  επίσης τον Αθλητικό  Σύλλογο  Διαγόρα  για την αμέριστη  βοήθειά του  στο  σκοπό  αυτό.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.