ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Δωρεά 1.200 υπνόσακων από τους Λάιονς στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Χαρούλας Γιασιράνη, Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Εθελοντισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων με τα μέλη της Λέσχης Λάιονς Ρόδου και συντονιστές για τη διάθεση των υπνόσακων, Ευαγόρα Νικολάου και Παύλο Μπακίρη, την Πρόεδρο της Λέσχης Λάιονς Ρόδου, Ιωάννα Τσάρπα, και την Πρόεδρο της Λέσχης Λάιονς ΗΛΙΟΥΣΑ Ρόδου, Βασιλική Ζαφειροπούλου –Φρόνα, με αντικείμενο την χορηγία 1.200 υπνόσακων από τους Λάιονς στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

 

Οι Λάιονς  Νοτίου Ελλάδας και Νήσων, με ενέργειες του Κυβερνήτη 2015-2016 Αθανασίου Κεσίσογλου και μετά τη διαπίστωση των αναγκών, εξασφάλισαν την χορηγία, εκ μέρους της Διεθνούς Οργάνωσης των Λάιονς και του Κυβερνήτη προσωπικά μετά από εισήγηση των συντονιστών κ.κ. Ευαγόρα Νικολάου και Παύλου Μπακίρη, 1.200 υπνόσακων για την ενίσχυση  της προσπάθειας που καταβάλλεται για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών και του μεταναστευτικού στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

 

Ο Κυβερνήτης εξέφρασε την επιθυμία να αποσταλεί αριθμός υπνόσακων και στην Ρόδο και τις επαφές με την Περιφέρεια ανέλαβαν εκ μέρους των Λεσχών ο Ευαγόρας Νικολάου και ο Παύλος Μπακίρης. Η Περιφέρεια φρόντισε η μεταφορά των 1.200 υπνόσακων να γίνει δωρεάν από τον Πειραιά προς την Ρόδο.

 

 

 

Η κα Γιασιράνη εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της στον Κυβερνήτη 2015-2016 Αθανάσιο Κεσίσογλου, τους συντονιστές Ευαγόρα Νικολάου και Παύλο Μπακίρη, τις Προέδρους των δύο Λεσχών Λάιονς Ρόδου και Λάιονς ΗΛΙΟΥΣΑ Ρόδου κ.κ. Ιωάννα Τσάρπα και Βασιλική Ζαφειροπούλου –Φρόνα για την ευγενική προσφορά τους.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.