ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Δούκισσα Νομικού: Η αγάπη για τη Μύκονο και τα σχέδια γάμου με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη!

Όταν κρατά ο ένας το χέρι του άλλου, λάμπουν κυριολεκτικά. Η Δούκισσα Νομικούκαι ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, είναι τόσο ερωτευμένοι που σπάνια αποχωρίζεται ο ένας τον άλλον κι έχουν αποφασίσει να επισφραγίσουν τον έρωτά τους, με τον καλύτερο τρόπο, τον γάμο! Πρόσφατα η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε στο Όλα πρώτη φορά πως ετοιμάζεται να παντρευτεί!

Άλλωστε οι δυο τους μένουν μαζί εδώ και καιρό στα βόρεια προάστια και με το που ανοίγει ο καιρός, δεν χάνουν ευκαιρία να πηγαίνουν στην εξοχική κατοικία του επιχειρηματία στη Μύκονο. Όλα τα Σαββατκύριακα σχεδόν τα περνούν εκεί με τα κατοικίδιά τους, όπως και το τελευταίο.


Και τις διακοπές του Πάσχα, τις πέρασαν στη Μύκονο κι έδειχναν να το απολαμβάνουν όσο τίποτα. Και μπορεί να μην ξέρουμε πόσο σύντομα θ’ ανέβει το ζευγάρι τα σκαλιά της εκκλησίας… αλλά σίγουρα είναι ερωτευμένο κι αγαπημένο, όσο ποτέ!

Οι δυο τους δείχνουν να περνούν πάντα καλά και ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τη φασαρία της πόλης. Το πρώτο μπάνιο τους, το έκαναν στον Άγιο Σώστη -μια πιο ερημική παραλία- αλλά δεν ήταν και λίγες οι φορές που τους συναντήσαμε μαζί στην κοσμική Ψαρού, αλλά και στα σοκάκια του νησιού.

Δες και τις φωτογραφίες από την Ανάσταση του ζευγαριού στο νησί των ανέμων

 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.