ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
Δολοφόνησαν το παιδί τους με ανθρακούχο αναψυκτικό!

Δολοφόνησαν το παιδί τους με ανθρακούχο αναψυκτικό!

Οι γονείς ανάγκασαν το 5χρονο κορίτσι να το πιει σαν τιμωρία

Αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ένα ζευγάρι Αμερικανών που κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν το ίδιο τους το παιδί, αναγκάζοντας το να πιει μια μεγάλη ποσότητα αναψυκτικού μαζί με νερό, σαν τιμωρία!

Η 5χρονη Alexa Linboom δέχτηκε την τιμωρία των γονιών της, καθώς παράκουσε την εντολή τους και πήρε μερικά αναψυκτικά από τη θετή μητέρα της. Σαν τιμωρία, ο βιολογικός της πατέρας και η θετή του μητέρα, επέβαλαν στο παιδί να πιει 4,5 κουτάκια (0.33 γραμ.) του ανθρακούχου αναψυκτικού με σταφύλι, καθώς και άγνωστη ποσότητα νερού.

«Η θέση μας είναι πως ήταν ζήτημα ωρών αφού το παιδί άρχισε να έχει σοβαρά συμπτώματα, αφού άρχισε να ουρλιάζει από τους πόνους, παρέλυσε και έμεινε αναίσθητο», δήλωσε ο εισαγγελέας Berkeley Bell, μιλώντας στους «Times-News».

Ο σερίφης της Hawkins County του Τένεσι ειδοποιήθηκε αφού το 5χρονο παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο από τον πατέρα της και τη γυναίκα του. Το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε σε παιδιατρικό νοσοκομείο με ελικόπτερο και δύο μέρες μετά απεβίωσε. Διενεργήθηκε αυτοψία, από την οποία και εξακριβώθηκε ότι ο θάνατος της μικρής οφείλονταν σε οξεία δηλητηρίαση υγρού/νερού. Ο θάνατος αποδόθηκε σε ανθρωποκτονία.

Το περιστατικό σημειώθηκε το 2012 και χτες ήρθε η ετυμηγορία των ενόρκων: Ο 41χρονος Randall Lee Vaughn και η 58χρονη Mary Lavonne Vaughn είναι αντιμέτωποι με φόνο πρώτου βαθμούς, δύο κατηγορίες παραμέλησης παιδιού και παιδική κακοποίηση.

Share
Δολοφόνησαν το παιδί τους με ανθρακούχο αναψυκτικό!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.