ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Δισεκατομμυριούχος χάρισε στην κοπέλα του μπανιέρα που «τρέχει» σοκολάτα [εικόνες]

Αυτοαποκαλείται «λαμπερός playboy» και για να δείξει πως χαίρεται να σκορπά λεφτά, ο δισεκατομμυριούχος, Danny Lambo, αγόρασε στη σύντροφό του πασχαλινό δώρο αξίας περίπου 10.000 ευρώ.

Η είδηση δεν είναι, όμως, η τιμή του δώρου αλλά ποιο ήταν αυτό. Ο 37χρονος αποφάσισε να δωρίσει στην αγαπημένη του μπανιέρα, στην οποία τρέχει σοκολάτα γάλακτος.

Ζηλεύοντας την Κλεοπάτρα και το μπάνιο από γάλα γαιδούρας, που έκανε, ο Danny αποφάσισε να πάει ένα βήμα παρακάτω για να ευχαριστήσει την 29χρονη κοπέλα του.

Κάθε φορά που γεμίζει η μπανιέρα σπαταλώνται περίπου 1.000 ευρώ.

«Η Κλεοπάτρα ήταν η απόλυτη βασίλισσα της πολυτέλειας. Μια μπανιέρα με σοκολάτα αντί για νερό ήταν το καλύτερο πασχαλινό δώρο για τη δική μου βασίλισσα», αναφέρει ο δισεκατομμυριούχος και συνεχίζει: «Ενα απλό σοκολατένιο αυγό, δεν έφτανε για την αγαπημένη μου».

Το πραγματικό επώνυμο του Danny είναι Karne, με τον χαρακτηρισμό Lambo να του έχει προσδοθεί εξαιτίας της λατρείας και της συλλογής που έχει από Lamborghini. 

Το δώρο, λοιπό, προς την αγαπημένη μου δεν αποτελεί κάτι ασυνήθιστο για εκείνον, μιας και με τα χρήματά του μπορεί να πάρει ό,τι φαντάζεται. 

 iefimerida.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.