ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΠ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 3er INTERNATIONAL CUP of RODOS KNIGHTS – ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΣΚΑΟΥΤΕΡ-ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΗΣ ΣΕΛΤΙΚ!

 

 4 ΕΩΣ 8 ΜΑΙΟΥ 2016 – ΡΟΔΟΣ

 

 

     Ένας ακόμη μάνατζερ και μάλιστα, με την ιδιότητα του Διεθνούς Μάνατζερ ποδοσφαιριστών της FIFA θα βρεθεί στη Ρόδο, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το 3ο Διεθνές Καπ Ακαδημιών ποδοσφαίρου «Ιππότες 2016» – 3er INTERNATIONAL CUP

of RODOS KNIGHTS, που θα διοργανωθεί  από 4 έως 8 Μαΐου 2016 σε πέντε γήπεδα.

Πρόκειται για τον Ολλανδό κ. Sjaak van den Helder, ο οποίος εργάζεται για την πρώτη ομάδα της σκοτσέζικης Σέλτιτ, σαν Αρχισκάουτερ-Μάνατζερ.

Την επαφή με τον Ολλανδό έκαναν οι γνωστοί του, Γιάννης Σπανός (προπονητής στους Ιππότες) και Zeger Tollenaar (προπονητής στην Ακαδημία του Ιαπετού Καρπάθου), οι οποίοι για πολλά χρόνια υπηρετούν τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Η παρουσία κ. Sjaak van den Helder στη Ρόδο μεγαλώνει την ομάδα των Μάνατζερ και Σκάουτερ που θα παρακολουθήσουν το 3ο Διεθνές Καπ των Ιπποτών, αφού είναι ήδη γνωστό ότι θα βρεθούν και τέσσερις Ιταλοί, όπως κι ένας Έλληνας.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Πάντα κοντά στην αθλητική νεολαία και τις αθλητικές εκδηλώσεις, το Κέντρο Δικύκλου «Motomike» θα είναι ο μεγάλος χορηγός του Διεθνούς Καπ Ακαδημιών των Ιπποτών Παλιάς Πόλης.

 

-Το Διεθνές Καπ Ακαδημιών ποδοσφαίρου διοργανώνουν οι Ιππότες Παλιάς Πόλης

στη μνήμη των Στέργου και Ελπίδας Δανά, γονείς του Γιώργου Δανά. Συνδιοργανωτής είναι ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ), που πάντα είναι «παρών» σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.