ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Άγρια κόντρα Σπύρου Παπαδόπουλου και Αθηνάς Τσιλύρα: Το διαζύγιο και το ποσό μαμούθ

Ποια η κόντρα του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Αθηνάς Τσιλύρα;

Ως μια μάχη δίχως τέλος φαίνεται πώς εξελίσσεται το διαζύγιο μεταξύ του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Αθηνάς Τσιλύρα. Αφορμή για να μάθω περισσότερα από τα δικόγραφα στάθηκαν τα ρεπορτάζ τόσο εβδομαδιαίου περιοδικού αλλά και πολλές πληροφορίες που εδώ και δέκα μέρες έχουν φτάσει στα δημοσιογραφικά γραφεία και φορούν στους δυο ηθοποιούς.

Σύμφωνα με το nassosblog.grm όλη η ιστορία για να υπογράψει η Τσιλύρα παίζεται στο οικονομικό. Πέρα από το σπίτι στη Βάρκιζα και τις μηνιαίες απαιτήσεις της ηθοποιού το αγκάθι που φέρνει τους δυο πρώην συζύγους στην αντιδικία από ένα συννενετικό διαζύγιο είναι το πακέτο. Πιο είναι αυτό; Σύμφωνα με πληροφορίες τα χρήματα που απαιτεί η Τσιλύρα είναι 500.000 ευρώ, για όσα έζησαν και δημιούργησαν μαζί όσο διάστημα ήταν παντρεμένοι.

Φαίνεται πως στις απαιτήσεις αυτές σημαντικό ρόλο παίζει ο εγωισμός της ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι βαθύτατα πληγωμένος.

Από τη μεριά του ο ηθοποιός συμφωνεί να δοθεί ένα ποσό αλλά όχι το ιλιγγιώδες νούμερο που του γνωστοποιήθηκε πρόσφατα με σχετικό εξώδικό.

Την λύση καλούνται να την δώσουν οι δικαστές… μετά το καλοκαίρι…

fimes.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.