ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Διαζύγιο» για πολικές αρκούδες επειδή η θηλυκή βαρέθηκε!

Διώχνουν την αρσενική από ζωολογικό κήπο, επειδή η θηλυκή έχει «χάσει το ενδιαφέρον» της

Νομίζατε ότι μόνο οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες και θέλουν θυσίες; Αν ναι, κάνετε λάθος καθώς το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις μεταξύ των ζώων της άγριας φύσης.

Δείτε για παράδειγμα τι έγινε στον ζωολογικό κήπο της Κοπεγχάγης

Ο Ιβάν και η Νοέλ είναι δύο πολικές αρκούδες, που εξαιτίας κρίσης στη σχέση τους αναγκάζονται να πάρουν διαζύγιο και να… χωρίσουν τα τσανάκια τους!

Ολα ξεκίνησαν όταν η Νοέλ αποφάσισε ότι ο Ιβάν δεν ήταν ο κατάλληλος σύντροφος γι ‘αυτήν και έχασε κάθε ερωτικό ενδιαφέρον προς αυτόν.

Οι υπεύθυνοι του κήπου αποφάσισαν τότε να κινήσουν τις; διαδικασίες χωρισμού και να μην αναγκάσουν τα δύο ζώα να συνυπάρχουν αφού χάθηκε η φλόγα μεταξύ τους!

Η πληγωμένη αρσενική αρκούδα θα μετακινηθεί σε πάρκο άγριας ζωής στη Djursland, της Δανίας, ενώ η Νοέλ θα παραμείνει στην Κοπεγχάγη.

Ο εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου της Κοπεγχάγης, Bengt Holst, αναφέρει σε ραδιοτηλεοπτικό κανάλι ότι η μετακίνηση του Ιβάν γίνεται για το καλό και των δύο αρκούδων. Λέει χαρακτηριστικά: «Οι πολικές μας αρκούδες δεν ταιριάζουν κοινωνικά. Απλά δεν αρέσει ο ένας στον άλλο, ιδίως η θηλυκή μας αρκούδα προσπαθεί να αποφύγει την αρσενική. Και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Η ίδια συχνά κολυμπάει πίσω και εμπρός στον προστατευμένο χώρο γιατί στρεσάρεται».

Τα καλά νέα για τον Ιβάν είναι ότι έχει οριστεί ήδη η νέα του σύντροφος και είναι η Νούνο, τεσσάρων ετών, μία πολική αρκούδα, που θα είναι έτοιμη για αναπαραγωγή σε λίγους μήνες. Ας ελπίσουμε εκείνη να τον εκτιμήσει!


ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.