ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Διαθέσιμη η Κάρτα Μέλους της Νέας Δημοκρατίας και στη Ρόδο

 

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Ρόδου ενημερώνει τους φίλους και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας της πόλεως Ρόδου ότι η Κάρτα Μέλους της Νέας Δημοκρατίας είναι άμεσα διαθέσιμη τόσο σε παλαιά, όσο και σε νέα μέλη.

Η Νέα Δημοκρατία αναδιοργανώνεται, βάζει τάξη στα οικονομικά της και απευθύνεται σε όλη την κοινωνία. Καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται στη χώρα, αποκτώντας την Κάρτα Μέλους του Κόμματος.

Γεγονός είναι, ότι κάθε μέλος συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθεια για τη νίκη στις επόμενες εκλογές και την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση. Η συγκεκριμένη συγκυρία είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού σε λίγες εβδομάδες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, όπου περισσότεροι από 400.000 πολίτες συμμετείχαν στην κορυφαία δημοκρατική διαδικασία της παράταξής μας.

Με κάθε ανανέωση της ετήσιας συνδρομής από μόλις 1 ευρώ το μήνα (12ευρώ για ένα έτος, ή 22 ευρώ για δύο έτη ή 30 ευρώ για τρία έτη) παραμένετε ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας και θα έχετε μία σειρά από σημαντικές και αποκλειστικές δυνατότητες:

  1. Δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές διαδικασίες
  2. Δικαίωμα υποψηφιότητας για τα κομματικά όργανα
  3. Ευκαιρίες συναντήσεων με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας
  4. Δικαίωμα συμμετοχής σε ειδικές εκδηλώσεις μόνο για μέλη
  5. Πρόσβαση στα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα μελών για τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας
  6. Προσωποποιημένη Σελίδα Μέλους στον ιστότοπο της Νέας Δημοκρατίας

Μέσα στο 2016, χιλιάδες άνθρωποι έγιναν νέα μέλη της Νέας Δημοκρατίας. Ήρθε η ώρα, όσοι ήδη είναι μέλη, να ανανεώσουν τη συνδρομή τους και όσοι δεν έχουν γίνει ακόμη ενεργά μέλη της Νέας Δημοκρατίας, να αποκτήσουν την Κάρτα Μέλους.

Η διαφάνεια είναι αίτημα της κοινωνίας. Είναι, όμως, και απαραίτητη προϋπόθεση για να δομήσουμε στέρεες σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτικών Κομμάτων και πολιτών. Η Νέα Δημοκρατία, η επόμενη κυβέρνηση της χώρας, πριν βάλει τη χώρα στο σωστό δρόμο, ξεκίνησε μια τιτάνια προσπάθεια εδώ και 10 μήνες να βάλει σε τάξη πρώτα το σπίτι της. Η Νέα Δημοκρατία ακούει την κοινωνία και λειτουργεί με ανοιχτές πόρτες. Παράγει πολιτική για τις ανάγκες των πολλών. Με τη στήριξη και τη συμμετοχή των πολλών.

Σε αυτό το πλαίσιο:

– Μειώσαμε τα λειτουργικά κόστη κατά 70%

– Ξεκινήσαμε την καμπάνια «λίγα από πολλούς»

– Εφαρμόσαμε πλήρη διαφάνεια στα οικονομικά μας

– Ψηφίσαμε νέο καταστατικό, που απαγορεύει τον τραπεζικό δανεισμό του κόμματος

– Κάνουμε πράξη καθημερινά το σύνθημα «η Νέα Δημοκρατία ανήκει στα μέλη της».

 

Οι ετήσιες δαπάνες της Νέας Δημοκρατίας ανέρχονται σε 8.200.000 ευρώ. Στόχος είναι εντός τριετίας να μειωθούν κατά 70% στα 2.500.00 ευρώ ετησίως και με σταθερά βήματα, προχωρούμε προς τα εκεί. Το πρώτο βήμα έγινε με τη μετακόμιση των κεντρικών γραφείων του Κόμματος. Το μηνιαίο ενοίκιο, που έφτανε τα 95.000 ευρώ, μειώθηκε σε 9.800. Η ετήσια εξοικονόμηση πόρων από αυτήν την παρέμβαση και μόνο υπερβαίνει το 1.000.000 ευρώ. Το δεύτερο βήμα είναι οι περικοπές δαπανών και η μείωση της μηνιαίας μισθοδοσίας. Με σεβασμό στην εργατική νομοθεσία, υλοποιούμε αυτήν τη διαδικασία. Το τρίτο βήμα είναι το άνοιγμα σε όλους τους ενεργούς πολίτες να στηρίξουν στην πράξη τη Νέα Δημοκρατία, μέσω δωρεών και μικρών χορηγιών. Η διαδικτυακή πλατφόρμα  http://my.nd.gr επιτρέπει στο κοινό να συμβάλει οικονομικά, μέσα από μια απολύτως διαφανή διαδικασία.

Ο σεβασμός στο φορολογούμενο αποτελεί σταθερή της Νέας Δημοκρατίας. Από τα δικά του χρήματα, στηρίζονται οικονομικά τα πολιτικά Κόμματα. Για αυτό, τα κόμματα οφείλουν να λογοδοτούν και να διασφαλίζουν την ορθή διαχείριση αυτών των πόρων. Σε αυτήν την κατεύθυνση, είναι απαράβατος κανόνας η τήρηση ισοσκελισμένων προϋπολογισμών. Η Νέα Δημοκρατία, αλλά και κάθε σύγχρονο κόμμα, οφείλει να τα βγάζει πέρα με τα ετήσια έξοδά του. Ο δανεισμός των Κομμάτων είναι μια πρακτική που πρέπει να σταματήσει άμεσα.

Η Νέα Δημοκρατία ανήκει στα μέλη της

Ήρθε η ώρα να γίνουμε ακόμη περισσότεροι. Γιατί μαζί, μπορούμε περισσότερα. Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά ή με αντικαταβολή, ενώ μπορείτε να παραγγείλετε την Κάρτα Μέλους, είτε μέσω του διαδικτυακού τόπου της Νέας Δημοκρατίας nd.gr, είτε τηλεφωνικά στο 210 94.44.222

 

ΔΗΜΤΟ ΡΟΔΟΥ  Νέας Δημοκρατίας

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.