ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Έσπασαν τα ταμπού και αποκαλύφθηκαν: Διάσημοι Έλληνες που παραδέχτηκαν δημόσια πως είναι γκέι

Φώτης Σπύρος

Toν γνωρίσαμε μέσα από το σίριαλ “Δύο Ξένοι” όπου υποδυόταν τον Φώτη, τον μαθητή του Κωνσταντίνου Μαρκορά. Σύντομα τον είδαμε και σε πολλές άλλες σειρές, ενώ χαρακτηριστική ήταν η συμμετοχή του και στο “Κόκκινο Δωμάτιο”.  Ο 40χρονος ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι παντρεύτηκετον 21χρονο σύντροφό του  στη Νέα Υόρκη με κουμπάρα την διάσημη αστρολόγο Μαρία Παπαπέτρος.

Gay γάμος: Ο Φώτης Σπύρος παντρεύεται τον σύντροφό του

Γιώργος Μαρίνος

Ο αγαπημένος showman που με τις παραστάσεις του γέμιζε τα θέατρα και είχε φανατικό κοινό, ήταν ο πρώτος διάσημος Έλληνας που μίλησε δημοσίως για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Μάλιστα, αργότερα δήλωσε σε συνέντευξή του πως πιστεύει ότι η δική του δήλωσε άλλαξε αρκετά τη στάση των Ελλήνων στο θέμα της ομοφυλοφιλίας.=

Χρήστος Σιμαρδάνης

Η φωνή του έχει «ντύσει» πάμπολλες διαφημίσεις και αμέτρητα σπικάζ. Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του το 2010, προτίμησε να μιλήσει και όχι να σωπάσει σχετικά με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Μάλιστα, δεν έκρυψε πως έχει βιώσει το ρατσισμό, μιας και η κοινωνία μας δεν αποδέχεται εύκολα τη διαφορετικότητα.

Γρηγόρης Βαλλιανάτος

Όχι απλά παραδέχεται ανοιχτά τη σεξουαλική του ταυτότητα, παλεύει και για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Στο παρελθόν έχει υπάρξει Πρόεδρος των Ελλήνων Ομοφυλοφίλων και έχει δώσει μάχη για την νομοθετική κατοχύρωση του συμφώνου συμβίωσης μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.

Φώτης Σεργουλόπουλος

«Για την προσωπική μου ζωή έχω πάρει ένα δρόμο, ποτέ δεν ήθελα να πω ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν, πάρα πολύ καλούς, τους αγαπούσα… Οι άνθρωποι στη ζωή τους πρέπει να ελεύθεροι και να αποφασίζουν να ακολουθούν έναν δρόμο. Βεβαίως και υπάρχει τίμημα για αυτό. Το θέμα είναι τι αντέχεις να πληρώσεις».

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.