ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Διαμαρτυρία ενστόλων στο Μαξίμου – Έκρυψαν πλακάτ κάτω από τις στολές τους

Περίπου 10 ένστολοι αστυνομικοί συγκεντρώθηκαν, αιφνιδιαστικά, το πρωί της Παρασκευής έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, κρατώντας πανό με διάφορα μηνύματα που είχαν για αποδέκτη τον πρωθυπουργό.

Οι αστυνομικοί μέλη του προεδρείου της ΠΟΑΣΥ πλησίασαν στο Μέγαρο Μαξίμου, χωρίς κανείς από τους αστυνομικούς που είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη να καταλάβει τι γινόταν, και μόλις έφτασαν στην είσοδο έβγαλαν μικρά πλακάτ τα οποία είχαν κρύψει κάτω από τις στολές τους.

Τα πλακάτ έγραφαν συνθήματα ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Τα πλακάτ είχαν αρκετά προσωπικό ύφος και ένα από αυτά απευθυνόταν στον πρωθυπουργό.

Έγραφε: «Αλέξη γιατί σκοτώνεις τον λαό σου;». Κάποιο άλλο έγραφε: «Η γυναίκα μου είναι μισθωτός», «Η μάνα μου είναι καθαρίστρια», «Ο πατέρας μου είναι αγρότης».

Στις 16:00 είναι προγραμματισμένη η μεγάλη συγκέντρωση Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών στην Πλατεία Κολοκοτρώνη. Οι ένστολοι διαμαρτύρονται για το νέο Ασφαλιστικό.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών, Γρηγόρης Γερακαράκος, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του «Mega», δήλωσε ότι η δράση τους ήταν ειρηνική και έγινε με μόνο σκοπό τη στήριξη σε όλη την ελληνική κοινωνία και κάθε κλάδο που υποφέρει από την νέα πραγματικότητα.

www.koolnews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.