ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΣΟΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Βαράει ΚΑΝΟΝΙ μεγάλη ΠΑΕ!!!

Διαλύεται ελληνική επαγγελματική ομάδα!

Όλα δείχνουν πως το φετινό ταξίδι του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Football League ολοκληρώνεται αρκετά πριν την ώρα του, καθώς τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, πιθανότατα θα τον οδηγήσουν στην αποχώρηση.

Οι παίκτες είναι τουλάχιστον 3-4 μήνες «μέσα», παρ’ ό,τι μάλιστα πρόσφατα υπήρξαν κάποιες πληρωμές και η διορία που είχε δώσει ο Παπουτσάκης για να βρεθεί κάποιος που θα αναλάβει τις τύχες του συλλόγου εκπνέει εντός του προσεχούς 24ωρου. Με τα χρέη βέβαια που υπάρχουν, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί κάποιος επιχειρηματίας που θα αποφασίσει να βάλει το κεφάλι του στον… ντορβά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες ώρες γίνονται κάποιες διεργασίες από τους ανθρώπους που ανέλαβαν να κινήσουν τα νήματα έπειτα την αποχώρηση Παπουτσάκη και φημολογείται πως γίνεται όντως μία απέλπιδα προσπάθεια, αλλά αυτή δεν δείχνει να είναι ικανή για να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία. Όπως και να ‘χει τα πάντα αναμένεται να έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο, πιθανώς όμως κι εντός της ημέρας, καθώς στο αγωνιστικό τμήμα ενημερώθηκαν ότι σήμερα το απόγευμα θα υπάρξουν εκτός απροόπτου νεότερα.

Την προσεχή Κυριακή εξάλλου η ομάδα αντιμετωπίζει την Αναγέννηση στην Καρδίτσα και φυσικά εφόσον δεν κατέβει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν θα υπάρξει γυρισμός και θα ακολουθηθεί ο δρόμος που πήραν αρκετές ακόμα, αυτός δηλαδή της Γ’ Εθνικής.

makeleio.gr/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.