ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΙΑΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟΠΟΡΟ – ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΙΑΘ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΑΣΙΑΘ ΡΟΔΟΥ

 

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου, στο πλαίσιο της διδασκαλίας των μαθημάτων που γίνονται για την Σχολή Ιστιοπλοΐας που διοργανώνει για το 2016, ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα, θα δοθεί διάλεξη από τον κ. Γιάννη Μαραγκουδάκη ωκεανοπόρο – πρόεδρο του Π.Ο.Ι.Α.Θ, με θέμα «Ναυτική Εθιμοτυπία & Στοιχεία Ναυτικού Δικαίου, Θαλάσσια Σύνορα & Ζώνες Ευθύνης, Σχεδιασμός και προετοιμασία Ταξιδιού με ιστιοπλοϊκό σκάφος, Παροχή Βοήθειας».

Τη διάλεξη που θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του συλλόγου του ΑΣΙΑΘΡ που βρίσκεται δίπλα στη Νέα Μαρίνα Ρόδου – περιοχή Ζέφυρος, μπορεί να παρακολουθήσει όποιος ενδιαφέρεται.

Σύντομο Βιογραφικό του Γιάννη Μαραγκουδάκη

Ο Γιάννης Μαραγκουδάκης είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος / Ηλεκτρολόγος ΕΜΠ, παλαιός πρωταθλητής στον στίβο. Είναι πρόεδρος του  Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης. Βετεράνος ιστιοπλόος – ωκεανοπόρος με 120.000 μίλια στο ενεργητικό του και με πολλαπλές συμμετοχές (30 Ράλλυ Αιγαίου) και διακρίσεις σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες στην Ελλάδα και στον αγώνα «Διάπλους του Ατλαντικού» ARC 2000. Συγγραφέας του βιβλίου «ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ», το οποίο εκδόθηκε το 2014, του περιοδικού «ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» το οποίο έχει συμπληρώσει ήδη 125 τεύχη σε μια πορεία 30 χρόνων συνεχούς έκδοσης. Άλλες εκδόσεις του ΠΟΙΑΘ : «ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ» , «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ LASER», «OPTIMIST ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ».

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.