ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Διαγραφή από την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου του Συλλόγου Αφάντου “Παναγία Καθολική”

Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου

ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΦΑΝΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση, αποφάσισε ομόφωνα την οριστική διαγραφή του Συλλόγου σας, μετά και τις τελευταίες ανακοινώσεις του Προέδρου σας κ. Νικολή και προφανώς όλων των μελών σας, για τη δημιουργία νέας Ομοσπονδίας.

Η κίνηση σας αυτή (μέσω του εκπροσώπου σας) για τη δημιουργία νέας Ομοσπονδίας φανερώνει την αντίθεση σας προς την Ομοσπονδία μας, στο καταστατικό μας , τις θέσεις και τις ιδεολογίες μας.

Επίσης αποδεικνύει ότι όλες αυτές οι επιθέσεις του εκπροσώπου σας προς την ΟΠΣ ΡΟΔΟΥ είχαν ένα και μόνο στόχο τη διάλυση της που αποδεδειγμένα απέτυχαν.

Γι αυτό το λόγο προχωρείτε στη δημιουργία νέας Ομοσπονδίας μέσω του εκπροσώπου σας για να ολοκληρώσετε όπως θα θέλατε τη διάλυση Της ΟΠΣΡΟΔΟΥ πράγμα που αποκλείεται να γίνει γιατί εντάσσονται συνεχώς νέα μέλη στην Ομοσπονδία μας.

Κατόπιν τούτου η συνεργασία μας δυστυχώς με δική σας αλαζονική υπαιτιότητα διακόπτεται οριστικά και δεν θα επανέλθουμε σε οποιαδήποτε άλλη αντιπαράθεση που θα επιδιώξετε.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝ.

Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΥΡΙΑΖΑΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.