ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σύζυγος σε αμόκ έδεσε και έδειρε δημοσίως την γυναίκα του και τον εραστή της! [βίντεο]

Διχάζουν οι εικόνες ενός άνδρα από την Ινδία που έδεσε και έδειρε την γυναίκα του και τον άνδρα που υποψιαζόταν πως είναι εραστής της.

O οργισμένος άνδρα έδεσε τα θύματα του σε ξύλινους στύλους και τα χτύπησε άγρια με ξύλα και σχοινιά μπροστά σε πλήθος κόσμου.

 Η γυναίκα του, ντυμένη με την παραδοσιακή ινδική φορεσιά, ούρλιαζε και προσπαθούσε να κινηθεί για να αποφύγει τα χτυπήματά του. Στη συνέχεια ο άνδρας φαίνεται να χτυπά και τον εραστή της.

Το πλήθος- ανάμεσά στον κόσμο και παιδιά- φαίνεται να παρακολουθεί αν και δεν είναι σαφές αν πρόκειται για μέλη της οικογένειάς του συζύγου.

Το εάν ο άνδρας θα πρέπει να τιμωρηθεί για τις πράξεις του διχάζει και προκαλεί αντίθετες τοποθετήσεις στην Ινδία, σύμφωνα με τη Daily Mail. Οι επικριτές του λένε πως η εικόνα του, να έχει δέσει τη γυναίκα του και να τη χτυπά με ξύλο και να τη μαστιγώνει, ενθαρρύνουν και παρουσιάζουν ως αποδεκτή την ενδοοικογενειακή βία.

Οι υπερασπιστές του όμως λένε πως το μόνο που έκανε ήταν να προστατεύει την τιμή της οικογένειάς του και πως δεν πρόκειται για ενδοοικογενειακή βία καθώς έδεσε και χτύπησε και τον ύποπτο ως εραστή της γυναίκας του.

Το βίντεο κυκλοφόρησε από τον Kundan Srivastava, ακτιβιστή ανθρωπίνων δικαιωμάτων που δήλωσε έκπληκτος από το πόσοι άνθρωποι επιχείρησαν να υπερασπιστούν τις πράξεις του συζύγου.

Δεν είναι γνωστό αν η αστυνομία ερευνά το περιστατικό πάντως, κρίνοντας από την προφορά της γυναίκας, ο Srivastava εκτιμά πως είναι πιθανό να συνέβη στο κρατίδιο Bihar στα ανατολικά. Κάλεσε οποιονδήποτε γνωρίζει ποιο είναι το ζευγάρι να επικοινωνήσει μαζί του ώστε να γίνει επίσημη καταγγελία. «Είμαι εναντίον αυτής της βίας, της σωματικής κακοποίησης και αυτής της εγκληματικής δραστηριότητας», τόνισε.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.