ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η Δήμητρα Ματσούκα! “Η μητέρα μου δεν ξέρει πως…” [Video]

Με το στενό κατακόκκινο φόρεμά της,η Δήμητρα Ματσούκα κάθισε στην πολυθρόνα της εκπομπής «Αργά» και με γλύκα, νάζι και χαμόγελο απαντούσε στις ερωτήσεις του Θοδωρή Αθερίδη και του Νίκου Μαστοράκη.
 

Μετά την εξιστόρηση της πρώτης της φοράς στο θέατρο, σε stand uo comedy σε κείμενα Ιεροκλή Μιχαηλίδη, η Δήμητρα Ματσούκα δέχθηκε έναν καταιγισμό ερωτήσεων σχετικά με τις βρώμικες λέξεις και το σeξ.

«Δε λες μαλάκα όταν οδηγείς; Αυτό που δεν κάνεις στη ζωή το κάνεις στο κρεβάτι; Βρίζεις; Μιλάς βρώμικα;», τη ρώτησαν Μαστοράκης-Αθερίδης. Με το χέρι να περνάει από τα μαλλιά, με το ένα πόδι πάνω στο άλλο απάντησε ότι δεν της αρέσουν οι βρισιές και προφανώς είναι μικροαστή. Κατά τα άλλα, οι ερωτήσεις σχετικά με το σεξ απαντήθηκαν από την ηθοποιό με τα παρακάτω λόγια: «Αυτές πολύ προσωπικές ερωτήσεις . Βλέπει και η μανούλα μου που είναι και συντηρητική. θα στενοχωρηθεί».

«Η μαμά σου δεν ξέρει αν έχεις κάνει σeξ;», ρωτάει ο Μαστοράκης, για να λάβει την απάντηση-κόλαφο: «Δεν ξέρω αν το υποθέτει, αλλά δεν ξέρει η μαμά μου αν έχω κάνει σeξ»!

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.