ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

(ΔΗΜ.Τ.Ο.) Ρόδου Νέας Δημοκρατίας: Η έγκαιρη διάγνωση και η σωστή αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού σώζει ζωές

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης Ρόδου της Νέας Δημοκρατίας

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Ρόδου της Νέας Δημοκρατίας ευχαριστεί και συγχαίρει τη γνωστή Μαιευτήρα Χειρουργό Γυναικολόγο  του νησιού μας Δρ. Ειρήνη Αγγελίδου η οποία παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το θέμα «Καρκίνος του Μαστού: πρόληψη, διάγνωση, πρόγνωση και θεραπεία».

Η Δρ. Αγγελίδου παρουσίασε στο κοινό ένα πολύ σημαντικό ζήτημα υγείας, κυρίως για τις γυναίκες, αλλά και για τους άνδρες επικεντρώνοντας  πολύτιμο μέρος της ομιλίας της στην έγκαιρη διάγνωση της νόσου, παρουσιάζοντας νέες διαγνωστικές μεθόδους, με βάση τόσο τη διεθνή βιβλιογραφία, όσο και την εκτεταμένη εμπειρία της στον τομέα της Μαστολογίας.

Η Ροδίτισσα γυναικολόγος ανέλυσε περιστατικά ασθενών με καρκίνο του μαστού και έδωσε πολύτιμες συμβουλές στους παρευρισκόμενους για τη σωστή προσέγγιση της νόσου και τους επιβαρυντικούς παράγοντες που αυξάνουν τις πιθανότητες εμφάνισής της.

Την αίθουσα Θάλεια του Ξενοδοχείου ΠΛΑΖΑ, κατέκλυσαν από νωρίς αρκετοί συμπολίτες μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ρόδου και με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την εκδήλωση. Σε ημέρα που συνεδρίαζε στην πόλη μας η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου, με πολλές πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις,  οι πολίτες έδωσαν βροντερό παρόν, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα και για αυτό τους ευχαριστούμε θερμά.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν με επιστολές τους ο Γραμματέας της πολιτικής επιτροπής κ. Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. κ. Βασίλης Σπανάκης, όπου τους ευχαριστούμε θερμά. Επίσης, μας τίμησε με την παρουσία του ο νέος τομεάρχης του κόμματος μας στα Δωδεκάνησα κ. Σωτηρόπουλος Γεώργιος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Best Western Plaza (Ιερού Λόχου 7, στο κέντρο της Ρόδου), το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 6.00 μ.μ. με την ευγενική παραχώρηση του χώρου από τη Διοίκηση του Ξενοδοχείου την οποία ευχαριστούμε τόσο για την προσφορά, όσο και για την άψογη οργάνωση του χώρου.

Η εκδήλωση καλύφθηκε από τον  φωτορεπόρτερ – φωτογράφο κ. Nicola Nanev. Βίντεο και φωτογραφίες βρίσκονται στη σελίδα του κ. Nanev, όπως και στην προσωπική σελίδα της Δρ Ειρήνης Αγγελίδου στο Facebook.

Στόχος μας είναι η ενεργή παρουσία του κόμματος μας στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα της πόλης μας με την συμμετοχή παλαιών αλλά και νέων στελεχών.

 

Ομάδα επικοινωνίας της ΔΗΜΤΟ Ρόδου

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.