ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ  ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

“Η εκλογή νέου Προέδρου, με χαρακτηριστικά εμπνευσμένου ηγέτη, σηματοδοτεί ένα νέο και ελπιδοφόρο ξεκίνημα για τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και αισιόδοξο γεγονός στην προσπάθεια να τερματιστεί σύντομα η αιμορραγία του τόπου μας.

Έναυσμα για τη συμπόρευση όλων των ανανεωτικών του δυνάμεων και προσκλητήριο στη νέα γενιά για την ανασύνταξη της χώρας.

Με την εκλογή αυτή κέρδισε η Ελλάδα της προόδου και της ανάπτυξης.

Ενωμένοι, με καθαρές ιδέες και κρυστάλλινο πολιτικό λόγο, οφείλουμε να απαλλαγούμε από τις επικίνδυνες ιδεοληπτικές νοοτροπίες και να ανακτήσουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια.

Στις σύγχρονες προκλήσεις δεν χωρά λαϊκισμός. Ούτε διχασμός των Ελλήνων προς όφελος μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων. Χρειάζεται ρεαλισμός και αντιπαράθεση με κάθε λογής υποκρισία.

Ο νέος πρόεδρος κέρδισε επάξια την εμπιστοσύνη μας και πιστεύω πως θα καταφέρει να ανταποκριθεί στον  δύσκολο εθνικό προορισμό του.

Συγχαίρω από καρδιάς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και δηλώνω συνοδοιπόρος στην αναγεννητική προσπάθεια για τον τόπο μας. Ευχαριστώ τους Δωδεκανήσιους που λειτούργησαν με παραδειγματική ωριμότητα στη διαδικασία εκλογής του νέου μας προέδρου.

Είμαι βέβαιος ότι ενωμένοι θα τον χειροκροτήσουμε σύντομα και Πρωθυπουργό.

Απαλλάσσοντας την Ελλάδα από την πλέον επιβλαβή και ανάλγητη κυβέρνηση της μεταπολεμικής ιστορίας.”

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.