ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΛΩΣΗ της Βανδή για την Βίσση «Στην αρχή ήταν …»

Από υπερβολική άμυνα έβγαζα μία παγωμάρα, μία δυσθυμία που γράφει πολύ περίεργα στo φακό. Από άμυνα όμως. Σκεφτόμουν «τι θα με ρωτήσουν τώρα, πάλι;». Και στριμωχνόμουν. Προφανώς, όλο αυτό δεν με έβγαζε ευχάριστη, μάλλον από φόβο για το τι θα ακολουθήσει. Γιατί ζήσαμε μία περίοδο που ο «κιτρινισμός» ήταν στις δόξες του.

Για τη σύγκριση με την Άννα Βίσση…
Στην αρχή ήταν πολύ κολακευτικό όλο αυτό γιατί εγώ τι ήμουν; Μια μικρή τραγουδίστρια που προσπαθούσε να κάνει τα πρώτα της βήματα. Το να σε συγκρίνουν με μία τόσο σπουδαία τραγουδίστρια για μένα ήταν πολύ κολακευτικό. Από ένα σημείο και μετά άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν γινόταν να υπάρχει το ένα χωρίς το άλλο.

Πώς μεγάλωσε εκείνη και ο Ντέμης…
Και εγώ και ο Ντέμης είμαστε δυο άνθρωποι αυτοδημιούργητοι, δυο άνθρωποι που δεν βρήκαμε τίποτα έτοιμο. Όλα μόνοι μας τα κάναμε.. Και το γεγονός ότι τα παιδιά μας μεγαλώνουν σπίτι με όλες τις ανέσεις που εγώ δεν τις είχα, δεν θέλω να τα απομακρύνει από τις δικές μας ρίζες. Ότι εμείς είμαστε δύο άνθρωποι που είμαστε από την επαρχία, έχουμε και χωριά. Δεν μεγαλώσαμε στην Εκάλη.

Για τη σχέση της με τον Ντέμη…
Στη σχέση μου με τον Ντέμη, ο έρωτας της λαχτάρας δεν έχει περάσει. Η σεξουαλική ζωή είναι απαραίτητη σε ένα ζευγάρι, σε μία σχέση που θέλει να μείνει δεμένη. Και δεν σου λέω για τη σεξουαλική πράξη, ως πράξη. Η επιθυμία για να κάνεις σεξ με τον άλλον υποδηλώνει και κάποια άλλα πράγματα.

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.