ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΛΩΣΗ ΝΑΤΑΣΑΣ ΒΕΝΕΤΟΚΛΗ

Ίσως είναι η πρώτη φορά που ένα σύνθημα (ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!! ) καταφέραμε να το κάνουμε δυναμική πράξη. Η ΝΔ, ως ένα μεγάλο, ανοιχτό και δημοκρατικό κόμμα, σεβόμενη τις ιδιαιτερότητες της Δωδ/νήσου και αναγνωρίζοντας τον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι νησιώτες να υπερβούν εμπόδια και δυσκολίες, τις οποίες επιβάλλει η «νησιωτικότητα», ενήργησε ώστε  να αποκατασταθεί η παράλειψη της εγκυκλίου (Η οποία αρχικά αφορούσε στην εκλογή των θεματικών τομέων καθώς και στην εκλογή του προέδρου της ΝΟΔΕ μόνο στην έδρα της στη Ρόδο) και να στηθούν οι κάλπες για τις εσωκομματικές  εκλογές σε όλα τα νησιά . Όλοι μαζί καταφέραμε να μην υπάρχουν νησιά δύο ταχυτήτων . Όλοι μαζί  μπορούμε  να κάνουμε πολλά για τον τόπο μας!

Ευχαριστούμε θερμά τον γραμματέα του οργανωτικού κο Βασίλη- Πέτρο Σπανάκη για την έγκαιρη ανταπόκρισή του, ο οποίος φρόντισε με τον καλύτερο τρόπο να δώσει  άμεση λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπισαν τα νησιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους νησιώτες της Δωδ/νήσου που όρθωσαν το ανάστημά τους, εξέφεραν λόγο δυναμικό και διεκδικητικό και συνέβαλαν στο να ακουστεί το αίτημά τους και να γίνει πράξη.

Όλοι μαζί μπορούμε να δουλέψουμε συντονισμένα για τον τόπο μας, διαφυλάσσοντας της ενότητα μας και το συλλογικό μας πνεύμα. Η ευημερία των νησιωτών και του τόπου μας είναι ισότιμο αίτημα όλων μας! Τούτος ο τόπος, ο σπαρμένος στο μπλε του Αιγαίου, έχει  τον δικό του λόγο και τη δική του ταυτότητα. Όλοι μαζί μπορούμε!!!

 

Η πρόεδρος της ΝΟΔΕ

Νατάσα Βενετοκλή

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.