ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Δήλωση Ιωάννη Παππά περί μη ύπαρξης θαλασσίων συνόρων στη χώρα μας

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιάννης Παππάς από την Κάλυμνο όπου βρέθηκε και ερωτηθείς για τα όσα υποστήριξε ο πρώην πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, περί μη ύπαρξης θαλασσίων συνόρων στη χώρα μας, δήλωσε: 
Οι απαράδεκτες δηλώσεις που έκανε ο κος Τσίπρας είναι εθνικά επικίνδυνες. Εθνικά τραγικές. Είναι τραγικές όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για το μήνυμα που στέλνει στο εξωτερικό και το πώς σκοπεύει να διαχειριστεί τα θαλάσσια σύνορα της χώρας. Ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται κάθε μέρα που περνά, το πόσο επικίνδυνος είναι ο κ. Αλέξης Τσίπρας. Ας μην σπεύσουν κάποιοι να εξωραΐσουν τα όσα είπε. Δεν δικαιολογείται «αφέλεια», ούτε «άγνοια» για έναν πρώην και εκ νέου υποψήφιο ΕΛΛΗΝΑ πρωθυπουργό.
Ο κος Τσίπρας, ΔΕΝ είναι θύμα των ιδεοληψιών, εξυπηρετεί σκοπιμότητες, ξέρει πολύ καλά τι λέει. Το κουβάρι ξετυλίγεται καθημερινά. Τέτοιου είδους δηλώσεις και μάλιστα από τον τέως πρωθυπουργό, μόνο τη χώρα μας δεν εξυπηρετούν. Βολεύουν -ενδεχομένως- την Τουρκία, αφού η μη ύπαρξη θαλασσίων συνόρων είναι μία πάγια θέση της.
Εδώ στην Κάλυμνο, οι ψαράδες μας, οι άνθρωποι του μόχθου και του μεροκάματου, οι φύλακες των θαλασσίων συνόρων μας, βιώνουν καθημερινά την ώρα της δουλειάς τους τα εμπόδια και τις απειλές των γειτόνων μας. Αυτοί υπερασπίστηκαν τα Ίμια το 1996. Οι Καλύμνιοι έρχονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ σε επαφή με τις τουρκικές ακταιωρούς. Αυτούς να κοιτάξει στα μάτια ο κ. Τσίπρας, όταν ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα. Και είναι αυτοί που μαζί με όλους τους νοήμονες Έλληνες στις 20 Σεπτέμβρη θα του απαντήσουμε καταλλήλως.
Τον καλώ να ανακαλέσει άμεσα την κατάπτυστη και προδοτική για την Ελλάδα δήλωση! 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.