ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ: “Οι εκλογές της προσεχούς Κυριακής είναι εξέχουσας σημασίας!”

Οι πολίτες μπορούν πια ξεκάθαρα να κρίνουν και να συγκρίνουν μεταξύ των δύο τελευταίων διακυβερνήσεων, θα δώσουν την πρώτη θέση στη ΝΔ έτσι ώστε μία κυβέρνηση των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων με κορμό τη ΝΔ να οδηγήσει ξανά την Ελλάδα στον δρόμο της ανάπτυξης» δήλωσε ο Γιάννης Παππάς.
«Οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τους νεαρούς ψηφοφόρους του Ιανουαρίου έχουν διαρραγεί» διαπίστωσε από τις συναντήσεις που πραγματοποιει τις τελευταίες ημέρες ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Παππάς, δηλώνει πως τα «πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα για τη χώρα, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο νέων εκλογών, σε περίπτωση που δεν σχηματιστεί ισχυρή κυβέρνηση, με κορμό τη Ν.Δ.» ενώ συνεχίζει λέγοντας πως «είναι πασιφανές ακόμα και μέσα στον εναπομείναντα ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν διασπαστικές τάσεις».
Το μήνυμα νίκης της φιλελεύθερης παράταξης θα έρθει από τα Δωδεκάνησα, που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ «καταδίκασε» με τις καταστροφικές αποφάσεις της, όπως για το ΦΠΑ, τα capital controls, την ασφυξία στις εμπορικές συναλλαγές, την κατάρρευση του τουρισμού και το ανύπαρκτο σχέδιο αντιμετώπισης του μεταναστευτικού. 
Ο απολογισμός των τελευταίων μηνών έχει αρνητικό πρόσημο για όλους τους νησιώτες. Ας πάμε στην κάλπη με συνείδηση και υπευθυνότητα.
Ιωάννης Παππάς
Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου
Μέλος Π.Ε. της Ν.Δ.
Οικονομολόγος
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.