ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Δήλωση Ιωάννη Παππά για τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, οι ψηφοφόροι καλούνται να προσέλθουν στις κάλπες για να αναδείξουν νέο αρχηγό στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Το κάλεσμα όμως, δεν αφορά μόνον τα στελέχη και τα μέλη της βάσης της Ν.Δ.

Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη, με αυτή την διαδικασία, απευθύνεται σε όλους τους πολίτες οι οποίοι παρακολουθώντας και βιώνοντας τις συνέπειες της καταστροφικής πολιτικής για την χώρα, της κυβέρνησης της “Πρώτης Φοράς Αριστερά” τους τελευταίους δέκα μήνες, καταλαβαίνει ότι η Ν.Δ. συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς για την πολιτική σταθερότητα και εγγύηση για την δημοκρατία.

Παρά τα όσα μάς πλήγωσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και τα εμπόδια στην διαδικασία, οι σκεπτόμενοι πολίτες, οι άνθρωποι που ανήκουν στον ευρύτερο κεντροδεξιό χώρο αλλά και όλοι όσοι αποφάσισαν να δώσουν μια νέα ευκαιρία σε αυτή την χώρα, καλούνται εκ νέου στην κάλπη.

Η Ν.Δ. θα εκλέξει νέο αρχηγό ο οποίος, όμως, δεν θα είναι μόνον ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά ο αυριανός ηγέτης αυτής της χώρας. Ο αυριανός πρωθυπουργός, που θα κληθεί και πάλι από τους πολίτες μαζί με την δημοκρατική παράταξη, να χειριστεί τα προβλήματα της χώρας, να αντιμετωπίσει την δύσκολη καθημερινότητα της κοινωνίας μας και να δώσει λύσεις σε ζητήματα εθνικής εμβέλειας.

Είναι η ώρα, να πάρουμε στα χέρια μας την κατάσταση και να αναλάβουμε την ευθύνη για το αύριο της χώρας μας.

Το αύριο είναι εδώ. Ας μην το περιμένουμε αργότερα.

 

Ιωάννης Παππάς

τ.βουλευτής, μέλος Π.Ε. της Ν.Δ.

Οικονομολόγος

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.