ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

“Δεν υπάρχουν Έλληνες, είναι όλοι σκλάβοι”! Πρωτοφανής επίθεση στην Ελλάδα από σύμβουλο του Ερντογάν

Ο Γιγίτ Μπουλούτ, είχε κατηγορήσει την Ελλάδα ότι θα έκανε «εισβολή» στην Τουρκία κατά την διάρκεια του αποτυχημένου στρατιωτικού πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου, ενώ προ ολίγων ημερών είχε απειλήσει ανοιχτά με πόλεμο για το ζήτημα του Κυπριακού λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν κάποιος επιχειρήσει να πάρει την Κύπρο θα χυθεί αίμα.
Ο προκλητικός σύμβουλος του «σουλτάνου» επιδόθηκε σε ένα ακόμα εθνικιστικό παραλήρημα κατά της Ελλάδας βάζοντας στο στόχαστρο και τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού TRT haber ισχυρίστηκε ότι η σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα έχει κάνει τους Έλληνες σκλάβους λόγω του χρέους.
«Όλα τα λιμάνια έχουν περάσει στα χέρια του γερμανικού κεφαλαίου, όλα τα χρηματιστήρια, όλες οι τράπεζες. Σήμερα δεν υπάρχει Ελλάδα. Μακάρι να σηκωνόντουσαν οι 300 του Λεωνίδα να πάνε να δούνε τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας».
Στρέφοντας τα βέλη του κατά του Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε: «Ένας πρωθυπουργός που δεν φοράει γραβάτα έκανε όλα όσα του είπε η ΕΕ, πούλησε την Ελλάδα. Να σας το πω καθαρά: Σήμερα οι Έλληνες πολίτες δεν υπάρχουν, είναι όλοι σκλάβοι. Τι περιμένουν; Περιμένουν το χρέος εκεί…».

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.