ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Δεν περίμενα ότι θα τα τίναζε στον αέρα για τον Μάκη»

«Η Ελένη, που εγώ ήξερα, αγαπούσε τόσο πολύ τα παιδιά της που δεν θα έκανε βήμα παραπάνω». Πόσο άλλαξε η Ελένη Μενεγάκη. Στενή της φίλη αποκαλύπτει…

Έχει υπάρξει στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη για πολλά χρόνια επαγγελματικά, αλλά η σχέση τους είναι στενή. Μάλιστα πολλές φορές αποκαλεί η μία την άλλη «το κορίτσι μου». Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσει για την παρουσιάστρια και να πει δημόσια την εκτίμησή της σχετικά με την προσωπική ζωή της Μενεγάκη, τη διάλυση του γάμου της και την παθιασμένη σχέση με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, στο Join us, σχολίασε την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη  να ακολουθήσει την καρδιά της: «Δεν περίμενα ότι θα τα τίναζε όλα στον αέρα. Και για αυτό της βγάζω το καπέλο. Της το έχω πει. Χαίρομαι πάρα πολύ που η Ελένη ακολούθησε την καρδιά της. Η Ελένη, που εγώ ήξερα, αγαπούσε τόσο πολύ τα παιδιά της που δεν θα έκανε βήμα παραπάνω. Όμως υποκλίνομαι στο ότι ακολούθησε την καρδιά της και τα τίναξε όλα στον αέρα».

Η εικόνα της Ελένης

 «Η Ελένη έχει το ίδιο χιούμορ. Εγώ, που κάνω παρέα μαζί της, γελάω το ίδιο. Αν άλλαξε την εικόνα της προς τα έξω είναι επειδή κάποιες φορές που έκανε πλάκα λίγο παραπάνω, τα πήραν περισσότερο σοβαρά από όσο εκείνη τα εννοούσε. Έπαθε και έμαθε. Διαχειρίζεται διαφορετικά τη δημόσια εικόνα της, όχι την τηλεοπτική. Τηλεοπτικά είναι ίδια η Ελένη. Ίδια αστεία, ίδια νεύρα, ίδιο… ρουθούνι, όπως λέω εγώ».

Η κόντρα Ελένης Μενεγάκη-Έλενας Μακρή Λυμπέρη

«Εσύ θεωρείς ότι το κείμενο της Έλενας Μακρή Λυμπέρη ήταν ένα κείμενο που άξιζε στην Ελένη μετά από τόσα χρόνια; […] Εγώ δεν έχω δικαίωμα να βγω και να πω ένα άνθρωπο άχρηστο, πως ό,τι έχει καταφέρει μέχρι τώρα είναι ένα τίποτα, ένα μηδενικό. Δεν έχω δικαίωμα να το κάνω. Δεν μου έχει δώσει και κανείς το δικαίωμα αυτό. Αυτό δεν είναι κριτική στο περιεχόμενο (της εκπομπής), αλλά στην προσωπικότητά της. Και μάλιστα για μένα απαράδεκτη. Παίρνω κι εγώ δημόσια θέση για το γεγονός. Θεωρώ, όμως, ότι το επίπεδο της κ. Έλενας Μακρή Λυμπέρη δεν περιορίζεται στο λεξιλόγιο που χρησιμοποίησε».

thetoc.gr

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.