ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Όταν ξύπνησε, δεν μπορούσε να θυμηθεί πως χτύπησε το μάτι του! Ένα σημείωμα, ξεκαθάρισε τα πάντα…

Ο Jack ξύπνησε με ένα απαίσιο hangover ύστερα από το Χριστουγεννιάτικο πάρτι της εταιρείας στην οποία εργάζεται. Σπάνια έπινε, με αποτέλεσμα να μη θυμάται καν πως έφτασε στο σπίτι του το προηγούμενο βράδυ και ένιωθε απαίσια μη γνωρίζοντας αν έχει κάνει κάτι κακό.

Με τα βίας άνοιξε τα μάτια του και το πρώτο πράγμα που αντίκρισε ήταν ένα κουτί ασπιρίνες, δίπλα σε ένα ποτήρι νερό στο κομοδίνο του. Και λίγο πιο πέρα, ένα κόκκινο τριαντάφυλλο! Ανακάθισε στο κρεβάτι του και είδε πως τα πάντα ήταν τακτοποιημένα στη θέση τους. Το ίδιο και το υπόλοιπο σπίτι.

Καθώς έπαιρνε τις ασπιρίνες, κοιτάχτηκε στον καθρέφτη και έντρομος ανακάλυψε μια τεράστια μελανιά στο μάτι του! Ακριβώς από δίπλα υπήρχε ένα σημείωμα γραμμένο με κόκκινο στυλό, καρδούλες και ένα φιλί από το κραγιό της γυναίκας του.

Αγάπη μου, το πρωινό είναι στο φούρνο μικροκυμάτων. Έφυγα νωρίς για να πάω για ψώνια ώστε να σου ετοιμάσω το αγαπημένο σου φαγητό. Σε αγαπώ!
Jillian

Όλα στην κουζίνα ήταν ονειρικά: πρωινό, αχνιστός καφές και η εφημερίδα του να τον περιμένει στο τραπέζι. Ο γιος του είναι ήδη εκεί και έτρωγε οπότε αποφασίζει να τον ρωτήσει: «Γιε μου… Τι συνέβη χθες το βράδυ;»

«Γύρισες σπίτι στις 3 το πρωί εντελώς μεθυσμένος. Έπεσες πάνω στο τραπεζάκι και το έσπασες, έκανες εμετό στο διάδρομο και το μαυρισμένο μάτι είναι επειδή έπεσες πάνω στην πόρτα.»

Ακόμη πιο μπερδεμένος, ο Jack ρώτησε: «Και τότε γιατί είναι όλα συμαζεμένα και καθαρά; Ακόμη και ένα τριαντάφυλλο υπάρχει στο κομοδίνο!»

«Α αυτά; Η μαμά σε έσυρε μέχρι το κρεβάτι και όταν προσπάθησε να σε ξεντύσει εσύ άρχισες να ουρλιάζεις «ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΗΣΥΧΟ! ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ!»«

fanpage.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.