ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Δεν με φλερτάρουν εύκολα οι άντρες… Μπορεί να είναι το ύψος ή ότι φαίνομαι απρόσιτη και ξινή, όπως λένε οι συνάδελφοί μου»

Συνέντευξη στο περιοδικό You και την Τίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησε η Νικολέττα Καρρά, που μίλησε για το αν δέχεται φλερτ από τους άντρες και αν αντιδράει σε αυτό ο σύζυγός της.

karrafoto

Ο Φώτος λειτουργεί ως προς εσένα λίγο ως μπαμπάς;

Πάρα πολύ… Και αυτό ήταν ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που μου άρεσαν σ’ εκείνον, γιατί για ένα κορίτσι που έχει χάσει τον μπαμπά του από μικρό είναι καταλυτική η επιρροή του. Νιώθω και την ασφάλεια του μπαμπά, αλλά ο Φώτος είναι σε όλα καλός. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να παντρευτώ άλλον άντρα γιατί απλώς δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον καλύτερο από αυτόν.

Σε φλερτάρουν οι άντρες;

Όχι, δεν με φλέρταραν ποτέ εύκολα… Μπορεί να είναι το ύψος ή αυτό που μου λένε οι συνάδελφοί μου ότι φαίνομαι απρόσιτη και ξινή! Αλλά αυτό είναι το φαίνεσθαι…

Ζηλεύει ο άντρας σου;

Όχι ιδιαίτερα. Με τον άντρα μου είμαστε σε μια ωραία φάση μετά από 6 χρόνια που είμαστε μαζί και υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη, πράγμα πολύ σημαντικό σε μια σχέση. Ο Φώτος από την άλλη έχει αυτοπεποίθηση και ξέρει ότι είμαι δική του.

zappit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.