ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Δεν κρατήθηκαν και έκαναν σεξ στο ΑΤΜ!

Μπορεί στην Ελλάδα οι τεράστιες ουρές ταλαιπωρίας στα ΑΤΜ να κάνουν τον γύρο του κόσμου, στην Ισπανία όμως ένα νεαρό ζευγάρι έδειξε πώς μπορεί κανείς να περάσει δημιουργικά την ώρα του.

Κατά την επιστροφή στο σπίτι τους το ζευγαράκι ήταν “ξαναμμένο” και μην αντέχοντας την αναμονή μέχρι να πάνε στον ιδιωτικό τους χώρο, αποφάσισαν να συνευρεθούν ερωτικά μέσα στον προθάλαμο! 

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μαζεύτηκε πλήθος που χειροκροτούσε και έβγαζε selfies τους “προχωρημένους” νεαρούς, οι οποίοι έβγαλαν μάλιστα όλα τους τα ρούχα για να είναι πιο… άνετοι! Ένας από τους περαστικούς σοκαρίστηκε και κάλεσε την Αστυνομία. 

Οι αστυνομικοί μπροστά σ’ αυτό το θέαμα χτύπησαν διακριτικά τη πόρτα, χωρίς να καταφέρουν να τους συμμορφώσουν, αφού οι ασυγκάτητοι νεαροί προτίμησαν να τελειώσουν ό,τι ξεκίνησαν. Στη συνέχεια μία άλλη ομάδα αστυνομικών μπήκε στον χώρο και ζήτησε από το ζευγάρι να ντυθεί. “Εδώ δεν είναι το κατάλληλο μέρος, ούτε ο κατάλληλος χρόνος για να κάνετε τέτοια πράγματα”, ανέφερε ένας εξ αυτών.

Μετά τη προσαγωγή στο Τμήμα της περιοχής, οι δύο νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι και δεν τους ασκήθηκε ποινική δίωξη με την αιτιολογία ότι “παρασύρθηκαν από το πάθος της στιγμής”.

www.parapolitika.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.