ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε τι δουλειά κάνει σήμερα η Στέλλα Γεωργιάδου!

Υπήρξε από τα πρώτα ονόματα στην πίστα και στην δισκογραφία στο δεύτερο μισό των 90ς. Εκεί γύρω στο 2002, μια λάθος δισκογραφική κίνηση, την έβγαλε από τις μεγάλες πίστες και τα σουξέ.
 
Ο λόγος για την Στέλλα Γεωργιάδου, που εδώ και μερικά χρόνια έχει επιστρέψει μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κύπρο, όπου και απολαμβάνει τις χαρές της ζωής κοντά στη φύση, στο ειδυλλιακό Κτήμα Γεωργιάδη που διατηρεί με τον αδελφό της Πιερή.Πριν από μερικούς μήνες ωστόσο οι δυο τους συνέπραξαν και στη δημιουργία της φάρμας Golden Donkeys, όπου εκτρέφονται γαϊδουράκια και παράγονται προϊόντα από το γάλα τους, το οποίο είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες.

 
 
 
«Όλα άρχισαν από την αγάπη του αδελφού μου για αυτά τα υπέροχα πλάσματα», λέει η τραγουδίστρια στην «Espresso» και συνεχίζει: «Ο Πιερής άρχισε να έχει γαϊδουράκια για τουριστικούς λόγους πριν από δύο χρόνια.
Σταδιακά ο αριθμός τους αυξήθηκε, αφενός λόγω αναπαραγωγής και αφετέρου επειδή ο αδελφός μου πρόσφερε επίσης τροφή και φροντίδα σε παρατημένα γαϊδουράκια που του έφερναν. Όταν το κοπάδι μεγάλωσε, αποφασίσαμε να φτιάξουμε τη δική μας φάρμα. Αυτή τη στιγμή έχουμε 211 γαϊδουράκια.
Το μικρότερο από αυτά είναι η Καλυψώ που γεννήθηκε την περασμένη Δευτέρα και δεν χορταίνω να την αγκαλιάζω και να παίζω μαζί της. Γενικά, όταν δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά ή έχω άγχος, το παιχνίδι με τα νεογέννητα είναι ό,τι καλύτερο για να με κάνει να νιώσω καλά».
«Δεν ήξερα αν θα μπορούσα να ζήσω στη φύση γιατί, λόγω της δουλειάς, είχα μάθει να έχω μια πιο κοσμική ζωή. Τώρα βρίσκομαι ανάμεσα σε δυο κόσμους και μπορώ να επιλέξω ανάμεσα με τις διαθέσεις μου. Ζω πιο ουσιαστικά και νιώθω πιο ισορροπημένη. Νιώθω μια πληρότητα κι έχω ανακαλύψει της ουσία της ζωής», εξομολογείται.
Κάτι που την ξεκουράζει είναι η βόλτα με τα γαϊδουράκια.
«Ανεβαίνω στα γαϊδουράκια και κάνω βόλτες. Με ηρεμεί πολύ και νιώθω σαν παιδί», λέει η Στέλλα Γεωργιάδου και καταλήγει:
«Η πρόταση να φύγω από την Αθήνα ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή. Δεν το σκέφτηκα καθόλου, ήμουν έτοιμη, γιατί δεν μπορούσα άλλο τη μιζέρια που επικρατούσε».
stroumfaki.org
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.