ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Λάρισα: Δεν φαντάζεστε πως προσπάθησε να πάρει άδεια δημόσιος υπάλληλος!

Μια σύλληψη για την υπόθεση που έχει γίνει θέμα συζήτησης στη Λάρισα και όχι μόνο…

Σε γιατρό αναβάθμισε εαυτόν ένας 49χρονος πρώην νοσοκόμος ο οποίος εξέδωσε πλαστή ιατρική γνωμάτευση προκειμένου ένας δημόσιος υπάλληλος να πάρει αναρρωτική άδεια. Ωστόσο, το «κόλπο» δεν έπιασε καθώς η αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή εντόπισε ότι κάτι δεν πάει καλά με την γνωμάτευση και ψάχνοντας διαπίστωσε ότι ο γιατρός που φερόταν να έχει υπογράψει για την πάθηση του δημοσίου υπαλλήλου δεν είχε ιδέα.


Κατόπιν τούτου σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του 49χρονου πρώην νοσοκόμου, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς για παράβαση του νόμου περί όπλων -βρέθηκε στο σπίτι του ένα μαχαίρι στρατιωτικού τύπου- καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο για το αδίκημα της πλαστογραφίας.


Παράλληλα, κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν 10 ασυμπλήρωτες ιατρικές βεβαιώσεις του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, φωτοαντίγραφα ιατρικών βεβαιώσεων – γνωματεύσεων που έφεραν στρογγυλή σφραγίδα και σφραγίδες διαφόρων γιατρών τόσο του Γενικού όσο και το Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, ενώ δύο βεβαιώσεις βρέθηκαν και μέσα στο αυτοκίνητό του.


Κατά πληροφορίες, ο 49χρονος απολύθηκε το 2011 από το νοσοκομείο Λάρισας, όπου εργαζόταν, ύστερα από αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας όπου είχε παραπεμφθεί για το αδίκημα της πλαστογραφίας.

newsit.gr/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.