ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Δέκα φωτογραφίες που αποδεικνύουν γιατί οι άντρες… ζουν λιγότερο από τις γυναίκες

Το τμήμα του εγκεφάλου που σχετίζεται με τη λήψη αποφάσεων και την αξιολόγηση των κινδύνων, αναπτύσσεται πιο αργά στους άντρες από ό, τι στις γυναίκες

Κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί οι γυναίκες αποκαλούνται «ασθενές» φύλο, αφού τόσο βιολογικοί όσο και κοινωνικοί λόγοι τις κάνουν να ζουν περισσότερα χρόνια, καθώς βάσει στατιστικών ερευνών, οι γυναίκες, έχουν μεγαλύτερο μέσο όρο ζωής από τους άντρες.

Είτε αυτό συμβαίνει επειδή έχουν πιο γερή «κράση», είτε επειδή είναι πιο δυνατές στον πόνο, είτε επειδή είναι λιγότερο τολμηρές, το αποτέλεσμα είναι ότι ζουν περισσότερο…

Αν περιορίσουμε όμως τους βιολογικούς παράγοντες, το πιο σημαντικό είναι να εστιάσουμε στους κοινωνικούς και πιο συγκεκριμένα στη σχέση της γυναίκας με το ρίσκο και τον κίνδυνο. Είναι γνωστό ότι το τμήμα του εγκεφάλου που σχετίζεται με τη λήψη αποφάσεων και την αξιολόγηση των κινδύνων, αναπτύσσεται πιο αργά στους άντρες από ό, τι στις γυναίκες και αυτό σημαίνει, με λίγα λόγια, ότι οι άνδρες είναι κατά βάση, καταδικασμένοι από τη φύση και την τεστοστερόνη τους να ζουν μέσα στο ρίσκο και στον κίνδυνο.

Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας πείσουν γι αυτό και θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε, τι στο καλό σκεφτόντουσαν όταν τα έκαναν όλα αυτά.

Προτιμήστε να μοιραστείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με τους άντρες της ζωή σας αλλά αν αυτοί είναι απασχολημένοι με «περίεργες» δραστηριότητες, τότε… μη σκάτε. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τις!

 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.