ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Δείτε το πραγματικό πρόσωπο της Φαίης Σκορδά χωρίς μακιγιάζ! Τελικά έκανε πλαστική ή όχι; [Photo]

Σφόδρα έχει ενοχληθεί η Φαίη Σκορδά από τα δημοσιεύματα σε blogs και περιοδικά που κάνουν λόγω για αλεπάλληλες αισθητικές επεμβάσεις αλλά και υπερβολική χρήση του photoshop. Υπάρχουν βέβαια και οι κόλακες που την «γλείφουν» από το πρωί μέχρι το βράδυ με την ελπίδα πως κάποια στιγμή θα «τρυπώσουν» στο πάνελ του «Πρωινού».

Το ίδιο δεν είχε γίνει πριν πολλά χρόνια όταν συντάκτης του τηλεοπτικού ρεπορτάζ την ακολούθησε στην τηλεόραση; Πρόκειται για τον κύριο που έχει γίνει ανέκδοτο καθώς εκείνη την περίοδο προβαλλόταν στον Alpha η σειρά «Τελευταία παράσταση» η τηλεοπτική βιογραφία της Έλλης Λαμπέτη και ο «συνάδελφος» κάλεσε στο γραφείο τύπου ζητώντας τα ρέστα γιατί δεν είχε εκείνος συνέντευξη της αείμνηστης ηθοποιού…

Η Φαίη λοιπόν που δεν θέλει να ακολουθήσει την περίπτωση άλλων παρουσιαστριών και να παραμείνει «παιδί του λαού» αποφάσισε να ακολουθήσει νέα τακτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και έτσι σήμερα το πρωί ανέβασε μια φωτογραφία με έναν φίλο της στο instagram πραγματικά χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Ωστόσο και πάλι η Φαίη αδίκησε τον εαυτό της καθώς η αμακιγιάριστη και αρετουσάριστη φωτό απλά επιβεβαιώνει όλα τα δημοσιεύματα περί επεμβάσεων και συνεχών παρεμβάσεων του photoshop.

Nassosblog

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.