ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Δείτε την πιο όμορφη Ελληνίδα γυμνόστηθη βουλευτή

Το τελευταίο διάστημα τα “σπάνε” οι φωτογραφίες της γυμνόστηθης Ελληνίδας βουλευτίνας, αφού αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι οι δίκες μας milf μετράμε περισσότερο από τις ξένες.

Απίστευτες γυμνόστηθες φωτογραφίες κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, κι εν όψη των βουλευτικών εκλογών, την ξαναθυμηθήκαμε.

Η πολύ γλυκιά και ταλαντούχα ηθοποιός, σε αυτές τις εκλογές δεν θα είναι σε καμιά κομματική λίστα, αφού τα τελευταία χρόνια ασχολείται μόνο και αποκλειστικά με το θέατρο, αφού έχει αναλάβει καθήκοντα στο θέατρο Βορείου Ελλάδας.

Οι πολύ “καυτές” πόζες της Πέμυς Ζούνη από την “μεγάλη” οθόνη μας καθηλώνουν αφού είναι η τέλεια γυναίκα, με το στήθος της να κερδίζει πολλούς πόντους

Η αγαπημένη ηθοποιός και πρώην βουλευτίνα σε ένα πολύ αποκαλυπτικό ρόλο πριν από πολλά χρόνια, μας έκανε να μην μπορούμε να την ξεχάσουμε γιατί τέτοιες γυναίκες είναι υπερκομματικού θαυμασμού.

Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Πέμυ Ζούνη είναι Ελληνίδα ηθοποιός και πολιτικός, και έχει γεννηθεί στις 7 Φεβρουαρίου του 1956 (ηλικία 59) στην Αθήνα, και είναι παντρεμένη με τον Στάθη Σκέντζο.

Απολαύστε την στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

www.parapolitika.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.