ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Δείτε την πανέμορφη Αλβανίδα με καριέρα στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Είναι μια πανέμορφη μελαχρινή κοπέλα, με τέλειες αναλογίες.. που ως μοντέλο δουλεύει στην Ελλάδα και είναι υπερήφανη για την καταγωγή της

 Έχει έρθει στην Ελλάδα και κάνει καριέρας τον χώρο της μόδας. Η Ιρένε Ντάμα είναι Αλβανίδα και δουλεύει αρκετά στην χώρα μας, πήρε μέρος στην εβδομάδα μόδας και λατρεύει τα ελληνικά νησιά. Άγρια εκκεντρική ομορφιά που σε έλκει.Δείτε τη στο facebook

Όνομα: Ειρήνη Επώνυμο: Ντάμα Ζώδιο: Δίδυμος Πρώτη εμφάνιση : Συμμετείχα στο Athens Exclusive  Week για πρώτη φορά και παράλληλα έκανα κάποιες φωτογραφήσεις

Σπουδές Διοίκηση τμήματος εφοδιασμού (logistic), ΤΕΙ Χαλκίδας

Ενδιαφέροντα: εννοείται το modeling , επίσης από μικρή ασχολούμαι με τον  χορό, γυμναστική και κολύμβηση.

Στόχος – Φιλοδοξίες : Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου , θα ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στον χώρο του modeling και στο εξωτερικό,  είναι στόχος που ξέρω ότι θα πραγματοποιήσω.

Δείτε τη και στο instagram

Και τώρα : Αυτόν τον καιρό συνεχίζω να συμμετέχω σε κάποιες επιδείξεις γνωστών σχεδιαστών, βιντεοκλίπ και προσπαθώ να κάνω όσο περισσότερες φωτογραφίσεις οι οποίες θα με βοηθήσουν για ένα καλό book το οποίο θα χρησιμοποιήσω για την προώθηση μου στο εξωτερικό.

Στιγμή αδυναμίας μου είναι όταν μου κάνουν ερωτική εξομολόγηση άτομα που δεν θα ήθελα να ανταποκριθώ… είναι στιγμή που νομίζω δεν θα καταφέρω ποτέ  να διαχειριστώ..

Στην παρούσα φάση είμαι ελεύθερη …  μπορώ να πω ότι με προσεγγίζουν αρκετά, δεν μου έχει τύχει ακόμα όμως να γνωρίσω κάποιον ο οποίος θα έλεγα ότι μπορεί να είναι η επόμενη σχέση  μου .

Το φλερτ θεωρώ ότι υπάρχει , αυτό που έχει αλλάξει είναι ο τρόπος προσέγγισης και η συχνότητα η οποία έχει μειωθεί. Πιστεύω ότι σε αυτό συμβάλλουν παράγοντες όπως η παρούσα κατάσταση, η δύσκολη καθημερινότητα, οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής αλλά και η διαφοροποίηση των ρόλων των δύο φύλων.

Το καλύτερο φλερτ μου το έχουν κάνει ένα καλοκαίρι στο Ρέθυμνο , όπου με ξύπνησαν για να μου παραδώσουν λουλούδια τα οποία κατάφεραν να γεμίσουν  όλο το δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενα και μία κάρτα με την οποία με καλούσε σε δείπνο κάποιος που είχαμε ανταλλάξει μόλις δύο ματιές το προηγούμενο βράδυ στο bar του ξενοδοχείου. Το ιδανικό αρσενικό για εμένα, είναι εκείνος που θα μπορεί να συνδυάζει μία καλή εμφάνιση με δημιουργικό χαρακτήρα..

Τρεις ευχές: πρωτίστως εύχομαι υγεία  καθώς χωρίς αυτή δεν έχουν νόημα τα υπόλοιπα.. να εκπληρώσω τους στόχους μου στον επαγγελματικό τομέα και στο μέλλον να γνωρίσω τον  άνθρωπο με τον οποίο θα μπορούσα να δημιουργήσω μία όμορφη οικογένεια

Αγαπημένη ταινία: To λουλούδι της ερήμου – Desert flower

Στέκι :  Άλιμο  – Γλυφάδα , nalu café – balux café

Αγαπημένα μου αξεσουάρ είναι τα παπούτσια και οι τσάντες , έχω συλλογή από πολλά χρώματα και σχέδια.

Ταξίδι: λατρεύω τα ταξίδια στα ελληνικά νησιά , δεν θα τα άλλαζα για κανένα εξωτικό νησί του κόσμου.

Καλή συνήθεια: φροντίζω να βρίσκω πάντα χρόνο για την οικογένεια και τους φίλους μου, με γεμίζει ενέργεια και θετική αύρα για να προχωράω.

Κακή συνήθεια: εξωτερικεύω την άποψη μου χωρίς δεύτερη σκέψη,  θεωρώ ότι παραπάνω αυθόρμητη απ όσο πρέπει …

www.parapolitika.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.