ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γιάννη μου τι μαλλί είναι αυτό; Δείτε την εμφάνιση του Βούρου στο πρωινό του Mega που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό [Video]

Όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες παίρνουν θέση υπέρ του συμφώνου συμβίωσης και απαντούν στα σχόλια του Φαήλου Κρανιδιώτη για τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα, Κώστα Φαλελάκη. Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημερούδια», ο Γιάννης Βούρος έδωσε τη δική του απάντηση στα λεγόμενα του δικηγόρου.

«Ειδικά το συγκεκριμένο άτομο έχει καταγραφεί ως μία ανόητη περίπτωση. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος κατά καιρούς προσπαθεί να κάνει θόρυβο όπως τα παλιά παπούτσια. Ένα παλιό παπούτσι κάνει πολύ θόρυβο, έτσι και αυτός. Το φτηνό παπούτσι. Κανενός η παρουσία επάνω στη γη δεν είναι Παράδεισος για όλους. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Έχει σημασία όμως η παιδεία, η μόρφωση, η καλλιέργεια για το πως θα διατυπωθεί αυτή η αντίθετη άποψη. Εκεί θα διαφωνήσω λοιπόν πλήρως. Είμαι υπέρ της αυτοδιάθεσης του καθενός, να περάσει καλά σε αυτό το μικρό διάστημα που λέγεται ζωή. Αφήστε μας κύριε Κρανιδιώτη να περάσουμε καλά στη ζωή μας όπως ο καθένας θέλει και επιθυμεί και επιλέγει.»

zappit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.