ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Δείτε πως είναι σήμερα οι Modern Talking – ΦΩΤΟ

Υπήρξαν ένα από τα πιο πετυχημένα συγκροτήματα των δεκαετιών του ’80 και του ’90. Ο λόγος για τους Modern Talking που δημιουργήθηκαν το 1984 από τους Γερμανούς Τόμας Άντερς και Ντίτερ Μπόλεν. Υπολογίζεται πως έχουν πουλήσει περισσότερα από 120 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Τα πιο επιτυχημένα τραγούδια τους είναι τα εξής: Brother Louie, You’re my heart,You’re my soul, Cheri, cheri lady, Geronimo’s Cadillac.

Λόγω των συχνών τσακωμών τους διαλύθηκαν το 1987.Κύριος λόγος ήταν ότι η γυναίκα του Άντερς, Νόρα Μπάλινγκ, εμπλεκόταν στις αποφάσεις του συγκροτήματος, κάτι που εκνεύριζε τον Μπόλεν.Ο Μπόλεν συνέχισε να γράφει τραγούδια και δημιούργησε τους Blue System. Είχε πάλι επιτυχίες αλλά όχι τόσο μεγάλες, όσο αυτές των Modern Talking. Ο Άντερς συνέχισε solo καριέρα.

Ξαναενώθηκαν το 1998 με μια επιτυχημένη επιστροφή, με το νέο τους album,Back for Good. Το νέο τους album ήταν τεράστια επιτυχία στην Ευρώπη(ο δίσκος τους ήταν 3 φορές πλατινένιος).Ήταν ανάλογη επιτυχία και στην Ελλάδα, όπου ο δίσκος τους ήταν χρυσός. Ο νέος τους ήχος διέφερε από τον παλιό και ήταν σε στυλ Eurodance. Κατάφεραν να μπουν στα Top 10 των Charts με τραγούδια όπως You’re my heart, You’re my soul 98′,Brother Louie 98′ και You are not Alone. Οι τίτλοι τέλους του συγκροτήματος μπήκαν οριστικά το 2003.

Δείτε πως είναι σήμερα ο 54χρονος Τόμας Άντερς και ο 63χρονος Ντίτερ Μπόλεν.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.