ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Δείτε γιατί κανείς δεν πιστεύει πως αυτή η 22χρονη είναι επαγγελματίας παίκτρια… γκολφ!

Είναι 22 χρονών και ήδη πασίγνωστη στις κοινότητες των χρηστών του Instagram και του YouTube καθώς οι followers της μετριούνται σε χιλιάδες και όλοι τους αδημονούν για τη στιγμή που θα ποστάρει μια νέα φωτογραφία της ή ένα νέο βιντεάκι της.

page2

Είναι Αμερικανίδα, γεννημένη στο Κολοράντο, αλλά ήδη έχει κάνει το γύρο του κόσμου, πάντα ως προσκεκλημένη σε διεθνή events. Οι άσπονδοι φίλοι της λένε πως αυτό οφείλεται στην εμφάνισή της. Η ίδια εξοργίζεται και αντιτείνει πως αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά και προσπάθειά της να ανελιχθεί στην παγκόσμια κατάταξη του αθλήματός της: γιατί για όσους δεν το γνωρίζετε, η περί ης ο λόγος 22χρονη Paige Spiranac είναι επαγγελματίας παίκτρια του… γκολφ (!), νούμερο 77 στην παγκόσμια κατάταξη και αυτές τις ημέρες παίρνει μέρος σε μια διοργάνωση από τις πλέον προβεβλημένες παγκοσμίως, το τουρνουά του Ντουμπάι (Omega Dubai Ladies Masters).

page3

Η ίδια πάντως σχολίασε ότι αυτό το τουρνουά είναι ίσως το πιο “σκληρό”, το πιο απαιτητικό στο οποίο έχει λάβει ποτέ μέρος, ενώ είναι σίγουρο πως θα νιώθει ιδιαίτερη πίεση και λόγω των… συνθηκών που αντιμετωπίζει αυτές τις μέρες στο Ντουμπάι των μάλλον “ιδιαιτέρως αυστηρών” κανονισμών αναφορικά με τη δημόσια εμφάνιση όλων, πολλώ μάλλον γυναικών όπως η Paige, που αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες της δεν θα νιώθει και πολύ άνετα μέσα σε μια μπούργκα…!

page4

page5

page6

www.newmoney.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.