ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Δε θα πιστέψετε ποιο είναι το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην Ελβετία!

Σκεφτήκατε ποτέ πως μπορεί να διαμορφώνεται το παζλ των ταξινομήσεων καινούργιων αυτοκινήτων σε μια χώρα όπως η Ελβετία; Τα στοιχεία που βρήκαμε…κάνουν την ανατροπή.

 Επιμέλεια: Κώστας Φούζας ([email protected])

Η Ελβετία φημίζεται για το υψηλό βιοτικό της επίπεδο και τον πλούτο που προσελκύει το τραπεζικό της σύστημα. Τι αυτοκίνητα μπορεί να αγοράζουν οι πολίτες μιας χώρας, με τέτοιες προδιαγραφές; Ας ρίξουμε μια ματιά στα στοιχεία των ταξινομήσεων για το 2016. Η προηγούμενη χρονιά έκλεισε στις 317.318 ταξινομήσεις παρουσιάζοντας μείωση 2%. Στην πρώτη 5άδα των εταιρειών με τις υψηλότερες πωλήσεις βρίσκουμε-κατά σειρά-τις Volkswagen, BMW, Mercedes, Skoda και Audi.  Με βάση τις αναλύσεις, η Skoda βρίσκεται σταθερά στις πέντε πρώτες θέσεις των πωλήσεων, με το ενδιαφέρον των Ελβετών να αυξάνει συνεχώς για αυτήν, καθώς την κατατάσσουν μεταξύ των μεγαλύτερων premium κατασκευαστών.

Βest seller μοντέλο της Skoda στη συγκεκριμένη χώρα είναι τα τελευταία χρόνια η Octavia, ένα αυτοκίνητο που κατέχει τη δεύτερη θέση στη συνολική κατάταξη με πάνω από 20.000 πωλήσεις (πρώτο είναι το Golf). Οι Ελβετοί φαίνεται ότι έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση το συγκεκριμένο αυτοκίνητο καθώς παρέχει υψηλή ποιότητα κατασκευής σε μια άκρως δελεαστική τιμή, μεγάλους χώρους αλλά μια πλούσια γκάμα εκδόσεων ικανή να καλύψει κάθε ανάγκη. Οι Ελβετοί ψηφίζουν Skoda Octavia!

ΠΗΓΗ

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.