ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Cristiano Ronaldo: Από το ποδόσφαιρο στη… μόδα!

Μπορεί να έγινε γνωστός, φορώντας ένα ζευγάρι κάλτσες μέχρι το γόνατο, ένα σφιχτό T-shirt και ένα σορτς, αλλά πλέον ο Cristiano Ronaldo αναδεικνύει το στιλ του στους οπαδούς του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθώντας τα βήματα στο χώρο της μόδας όπως έκανε ο πρώην συνάδελφός του David Beckham, ο Ronaldo ξεκίνησε τη δική του μάρκα ρούχων, CR7, το 2013 και από τότε αύξησε σταδιακά τα προϊόντα της σειράς, συμπεριλαμβάνοντας και μία ολοκληρωμένη σειρά από αντρικά ρούχα.

Δουλεύοντας μαζί με τον σχεδιαστή Richard Chai και την εταιρεία JBS Textile Group, ο διάσημος ποδοσφαιριστής προσφέρει τώρα μια σειρά από σπορ και πολυτελή αντικείμενα, από εσώρουχα, πουκάμισα, κάλτσες μέχρι και παπούτσια. Στην πραγματικότητα ο σταρ των γηπέδων ταυτόχρονα με τα βήματά του στα γήπεδα προετοιμάζει και τις νέες του δραστηριότητες και φαίνεται ότι τα επόμενα χρόνια θα υπάρξει περαιτέρω ανάπτυξη της CR7.

Εξάλλου, παράλληλα με τη συμφωνία χορηγίας του από μία ιαπωνική εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού γυμναστικής, ο Ronaldo έχει υπογράψει συμφωνίες με το PokerStars, που είναι ένα ηλεκτρονικό καζίνο, με την Samsung και τα KFC. Σύμφωνα με το Bloomberg, ο Ronaldο «έχει καλύψει σχεδόν κάθε μέρος του σώματός του με χορηγούς», μια κίνηση που τον έχει μετατρέψει σε μία αυτοκρατορία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

newpost.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.